“Napilt, aga kindlalt“ — nii vist võiks kirjeldada Tottenhami 2:0 võitu Aston Villa üle, mis minu 0:1 händikäpiga panuse võidule viis. Samuti õnnestus mu Serie A “kombo”, kus nii Torino Juventus kui AS Roma võidu võtsid.

Ebameeldivam oli vaadata Manchester City 0:0 viiki Norwichiga, sest viimane sai harva üle poole, aga City ei suutnud ülekaalust hoolimata väravat lüüa või isegi liigselt momente tekitada. Ka Madridi Real alistas Deportivo vaid ühe väravaga, mis omakorda minu Hispaania “kombo” põhja lasi.

F1 hooaeg algab

Sel nädalal algab vormel 1 MM-hooaeg. Mullu ma mõned korrad panustasin päris õnnestunult autospordile, proovime avaetapi puhul sama. Melbourne’is võib erinevaid üllatusi juhtuda, aga loodan, et talvega sõidukiirust parananud Ferrarid hakkavad Mercedestele tõsisemalt vastu. Sebastian Vetteli koefitsient esikolmikusse pääsemisel on 1.45 ja ma panen sakslase peale 8 eurot.

Edasi jätkan juba jalgpalliga. Inglismaal ei taha Leicester City edulugu kuidagi lõppeda. Laupäeval läheb liidermeeskond külla Londonisse, Crystal Palace’ile, kes pole pärast 19. detsembrit — 12 mängu järjest — ühtegi kohtumist võitnud. Leicester’ võidukoefitsient on 2.42 ja ma panen liidrite edule 5 eurot.

Teen Inglismaal ka ühe üliriskantse kombinatsiooni sidudes West Hami võõrsilvõidu Chelsea üle ja Evertoni koduvõidu Arsenali vastu. West Ham on väga heas hoos ja üks liiga parimaid külalismeeskondi. Everton on samas üks kehvemaid kodutiime, aga Arsenali viimase aja esitusi arvestades, võib oodata üllatust. Selline veidi uskumatu “kombo” annab koefitsiendiks 13.25 ja üle ühe euro ma nüüd siia panna muidugi ei julge.

Bundesligas eelistan külalisi

Saksamaal sõidab tabeli kolmas Berliini Hertha külla 10. kohal paiknevale FC Ingolstadtile. Hertha alistas eelmises voorus Schalke ja kodumeeskonna neli viimast mängu lõppesid viigiga. Tahaks siin loota berliinlaste heale vormile ja kuna külalismeeskonna võidukoefitsient on 2.00, siis panen Hertha edule 8 eurot.

Ootan Bundesligast teistki võitu võõrsilt. Nimelt võõrustab 1. FC Köln Müncheni Bayernit ning viimased viis omavahelist mängu on kõik lõppenud Saksamaa hetkeliidri võiduga. Lisaks meeldib Bayernile väravaid lüüa, mida muidugi nägime ka kolmapäeva õhtul UEFA Meistrite Liiga mängus Juventuse vastu.

Ent veelgi enam — Kölnile on viimase viie võidumänguga löödud koguni 17 väravat! Seega proovin jälle mängida händikäpiga võidule ehk siis kui Bayern “alustab mängu” 0:2 kaotusseisus, oleks võidukoefitsient 2.85. Lootes siis vähemalt kolmeväravalist võitu, panen siia 4 eurot.