Eelolevatel mängupäevadel on jäähoki MK turniiril sellised igipõlised vastasseisud ees ootamas, et lausa patt oleks nende peale mitte panuseid teha. Teisipäeva õhtul kohtuvad B-alagrupis “vanad sõbrad “ Rootsi ja Soome. Rootslastel on avakohtumisest hinnaline võit Venemaa üle juba käes, soomlaste esitus oli pehmelt öeldes nigel. Ning ööl vastu kolmapäeva kohtuvad A-alagrupi oodatuimas lahingus Kanada ja USA. Korraldajamaa näitas esimeses kohtumises Tšehhi vastu ülimalt head valmisolekut turniriiks, USA oma mängu veel käima ei saanud. Esimeste mängude järgi otsustades peaks taseme vahe olema ilmne, seega teen suure 18.- eurose kombo panuse Rootsi ja Kanada võitude peale kasvõi lisaaja ja penaltiseeria järel. Paf-i koefitsient tuleb sel moel 1,85.

Ning kolmapäeval teen selle hooaja esimese panuse Prantsusmaa liiga jalgpallile kui kuuenda vooru keskses kohtumises tulevad platsile kaks sarja liidrit Nice ja Monaco. Kumbki meeskond pole sel hooajal pidanud veel kaotusekibedust tundma ja minu poolest pangu mõlemad tiimid samamoodi ka edasi. Ehk teisisõnu panustan 6.- eurot viigile Paf-i koefitsiendiga 3,25. Julged ennustused, helgem tulevik!

Allar Levandi ennustused

Saaks selle nina juba vee peale! Eelmises voorus püüdsin emotsioonid eemal hoida ja jalkas ManU-le võitu ennustada, aga läks nagu ikka ja minu rahad samamoodi. No ei ole maailmas õiglust või pole mul jalkale sellist nina nagu peaks.

Hokiga panin pihta! Jeee!! Põhja-Ameerika noored on hoos ja ei tee hinnalalandust. Mänguliselt oldi üle ja Pekka Rinne Soome väravas ei teinud ka oma parimat esitust. Kõrge koef. sellel mängul hoidis mind halvimast.

Kokkuvõtvalt tegin oma traditsioonilise 50% ära.

Uueks nädalaks vajan õnne! Õnne, kus sa oled? Ja tundub, et mõõdukas risk kulub samuti ära, juhul kui tahan Peepu veel kätte saada. Vaadates tema sellenädalasi ennustusi, siis on tunne, et Peep mängib mulle ise võimalused kätte, võttes suuri riske.

Esiteks valin KHL hoki ja sellise eksootilise mängu nagu Kunlun Shanghai - Neftehimik Niznekamsk ja panustan hiinlaste võidule koef. 2,45. Panen 10€ mängu. Hiina meeskonna koosseisu vaadates ei leia sealt hiinlasi pea ühtegi. Domineerivad soomlased, venelased, kanadalased. Mängitakse ilusat hokit ja loodan nende edule.

Teiseks valin La Liga ja intrigeeriva vastasseisu Barcelona - Atletico Madrid. Atletico võit või viik koef. 2,35 ja seekord panuseks 5€.

Kolmandaks valin MK hoki ja siinkohal olen Peebuga eri meelt, heites kinda just Soome - Rootsi mängule. Soome võit või viik koef. 2,20 ja 10€ panuseks. Soomlastel on rohkem punnimist ja teades selle mängu printsipiaalsust, usun põhjanaabrite tegemisse.

No nii, kokkuvõtteks võib öelda, et nii Peebu kui minu poolt on piisavalt riskitud ja õnnejumala toel ootame põnevusega uut mängudevooru.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.