Jaani jalge alt tumba ära tõmbamine ei õnnestunud, ka tema tegi panuse Oakland Raidersi võidule, mis kahjuks jäi siiski tulemata. Paf-i kogusaldo meil mõlemal veidi langes, aga konkurents on endiselt tihe ja otsustatud pole kaugeltki veel midagi. Mängida on veel piisavalt palju.

Seekord alustan korvpalli Euroliigast. Anadolu Efes ja Barcelona on hetkel turniiritabelis võitlemas pea võrdses seisus kõrvuti kohtadel. Tänane omavaheline kohtumine Istanbulis on mõlemale meeskonnale ülimalt oluline, et võidu korral teha samm alagrupiturniirilt edasipääsu suunas. Paf-i koefitsiente vaadates on kodumeeskond pisike favoriit, aga mina panustan kuus eurot Barca võidule koefitsiendiga 2,25.

Oma järgmise ennustuse teen NHL-i jäähokile. Eeloleval ööl mängivad kaks igipõlist rivaali omavahel, kui San Jose Sharks kohtub võõrsil Anaheim Ducksiga. Nende kahe meeskonna omavahelised kohtumised on alati olnud ülimalt võrdsed ja lisaks väravatevaesed. Panustan kuus eurot Haikalade võidule kaasa arvatud lisaaja ja penaltiseeria järel Paf-i koefitsiendiga 2,02. Huvitav, kumma meeskonna poolt The Finnish Flash on?

Lõpetuseks jalgpallikombo suurfavoriitidele. Ennustan, et Arsenal võidab Premier liigas laupäeval kodus Stoke City’t ja Bayern München saab sama tembuga hakkama Bundesligas Wolfsburgi vastu. Sellise kombo koefitsient Paf-is tuleb 1,58 ja mängu panen kaheksa eurot.

Jaan Martinsoni ennustused

Torgiks alustuseks pisut korvpalli. Euroliigas lähevad kokku Istanbuli Anadolu Efes ja Barcelona. Millegipärast arvatakse, et türklased rullivad hispaanlastest üle. Nojah, koduseinad on võimsad ja lärmakad. Ent äkki teeb Barcelona hea mängu? Läinud nädalal alistati Panathinaikos, ehk seekord ka Efes. 5 eurot Barcelonale (koef: 2,40).

Prooviks ka suusatamist ennustada. Davosis sõidetakse laupäeval meeste 30 km vabatehnikas. Norralase Martin Johnsrud Sundby on heas hoos ja loodetavasti teeb kõigile tuule alla. 6 eurot Sundby võidu peale (koef: 2,50).

Ja lõpetuseks, nagu ikka, ameerika jalgpall ehk pühapäevane NFL-i voor. Teeks seekord nõnda, et seoks kaks mängu omavahel, mis olevat samm lähemale kaotamisele, aga ikkagi. Pakuks, et Cincinnati Bengals alistab Cleveland Brownsi (koef: 1,46) ja New Orleans Saints võidab Tampa Bay Buccaneersi (koef: 2,20). Kokku annab see siis koefitsiendiks 3,21 ning mängu läheb 5 eurot.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.