Kurb, aga see intsident tõestab, et närvid on olulistel hetkedel sees ka maailma staaridel. Kusjuures käisin järgmisel hommikul ise staadionil proovimas, 11 meetri pealt on posti tabada oluliselt raskem kui pall väravasse lüüa. Tänu Portugali ebaõnnestumisele kukkus mu EM-i saldo esmakordselt miinusesse ja Rumeenia kaotus Albaania vastu ainult süvendas mu agooniat. Kõik need sündmused siiski võimendavad mu soovi ennustada tulevikus veelgi julgemalt kui olukord seda nõuab.

B-alagrupis käib võitlus Briti saarte ja idabloki vahel

Esmaspäeva õhtul selgub mitu Briti saarte koondist B-alagrupist play-offi saavad. Inglismaa juhib gruppi 4 punktiga, aga neilgi on viimases kohtumises Slovakkia vastu palju kaalul, edasipääs pole veel tagatud. Kui Wales alistab Venemaa ja inglased peaksid kaotama, jäävad nad grupis kolmandale kohale ja peavad oma saatust ootama teiste gruppide tulemuste põhjal. Ennustan siiski, et Inglismaa viimases alagrupikohtumises võidu võtab ja Wales mängib Venemaa vastu välja vähemalt viigi. Sellisel moel oleks mõlemad Briti koondised alagrupist ka kenasti edasi. Paf-i koefitsient tuleb 2,71 ja mängu panen 6.- eurot.

Teisipäeval C- ja D-alagruppide otsustavad lahingud

Pärast kahte mängudevooru on Ukraina C-alagrupis endiselt punktita ja lootused edasipääsuks minetanud. Poolal on seevastu hea võimalus alagrupist edasi pääseda, selleks piisab neile ukrainlaste vastu ka viigist. Saksamaa soovib aga kindlustada esikohta alagrupis ja põhja-iirlasi mütsiga lööma ei lähe. Panustan sarnaselt eelmisele päevale 6.- eurot ennustussedelile Poola topeltšanss võit või viik ja Saksamaa võit. Paf-i koefitsient tuleb kokku 1,64. Hiljem samal õhtul D-alagrupi viimastes kohtumistes teen panuse vaid Tšehhi – Türgi vahelises kohtumises, sest mine sa tea, millise koosseisu ja häälestatusega juba edasipääsu taganud Hispaania horvaatide vastu platsile läheb. Tšehhide ainus võimalus play-offi pääseda on türklased alistada ja sellega nad peaksid hakkama saama. Panustan 7.- eurot Tšehhi võidule Paf-i koefitsiendiga 2,38.

Kolmapäeva õhtul selguvad viimased edasipääsejad ning 1/8 finaalide paarid

Kõige segasem seis enne viimaseid alagrupimänge on F-alagrupis kus üllatuslikult on 4 punktiga ainuliider Ungari koondis. Ungari vastane Portugal pole alagrupi favoriidi staatust kaugeltki välja mänginud, tõsiseid probleeme on esinenud väravate löömisega. Seega on ülimalt viimane aeg Ronaldol ja Co-l sihikud paika sättida, muidu võivad portugaallased edasipääsust sootuks ilma jääda. Ennustan Portugali kindlat võitu ja panustan sellele Paf-i koefitsiendiga 1,37 hulljulged 25.- eurot. Ronaldo, kui peaksid veelkord ühe penalti vastu posti taguma ja mind seetõttu võidust ilma jätma, nõuan raha isiklikult Sinult tagasi! Alagrupiturniiri eesriie langeb pärast E-alagrupi viimaseid mänge kolmapäeva õhtul. Kuna Peebul on endiselt “ahjus” panus Zlatanile kui turniiri suurimale väravakütile, siis olen sunnitud panustama Rootsi võidule Belgia üle. Muidu pole rootslastel lootust kaheksandikfinaali üldse jõuda. Tõenäosus pole ehk suurimate killast, aga ilmvõimatu see samuti pole. Paf-i koefitsient on lausa 4,70 ja kihla vean seekord summaga 4,70.- eurot.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid