Nädalavahetuse eel otsustasin jääda edu toonud spordialade juurde. US Openil on ees ootamas meeste poolfinaalid ja sealt valisin välja eeldatavalt võrdsema vastasseisu. Jaapanlane Kei Nishikori sai veerandfinaalis ülimalt hea mänguga jagu nelja aasta tagusest meistrist ja värskest kahekordsest olümpiavõitjast Andy Murrayst. Pärast Del Potro alistamist ihkab Wawrinka omakorda jõuda esmakordselt oma karjääri jooksul US Openi finaali. Olen arvamusel, et ennekõike mängib poolfinaalis oma taseme paremini välja Wawrinka ja seetõttu panen oma 12.- eurot just tema võidule Paf-i koefitsiendiga 2,12.

Laupäeval ennustan kahe huvitava jalgpallilahingu lõpptulemust. Koduses Meistriliigas on keskses kohtumises vastamisi FC Flora ja Nõmme Kalju. Nõmmekad on hetkel küll Florast punktiga maas ja medalikolmikust väljas, aga unustada ei tohi tõsiasja, et Kaljul on kaks kohtumist vähem peetud. Mäng toimub florakate koduplatsil ja nemad on ehk mingil määral favoridiid, aga ennustan, et Kalju suudab sellest kohtumisest väljuda vähemalt viigiga. Panustangi 8.- eurot Kalju topeltšansile võit või viik Paf-i koefitsiendiga 1,97.

Inglismaa Premier League’is on ees ootamas neljas mängude voor. Ragnar Klavani koduklubi Liverpool kohtub eelmise hooaja üllatusmeistri Leicester Cityga. Mõlemal koondisel on pärast kolme kohtumist kogutud 4 punkti ja tabelis asutakse vägagi lähestikku. Tegemist on Liverpooli esimese kodumänguga ja meeskonna parim kingitus Anfieldi publikule oleks magus võit Claudio Ranieri hoolealuste üle. Hoides Rakule pöialt, panustan 8.- eurot Liverpooli võidule Paf-i koefitsiendiga 1,65.

Allar Levandi ennustused

Mage lugu jah selle ennustamisega. Kolmest kaks läksid rukkisse. Kommentaare on raske anda, heas hoos olnud Del Potro oli kuidagi lödi, ju siis toss väljas peale pikka turniiri. Jalgpalliga sain pihta. Isiklikult on Eesti jalgpalli meeskonnast kahju, aga küll see usk tagasi tuleb. KHL hokiga läks ka pisut mööda.

Peep on teinud minust ühe edukama ennustuse Wawrinka võidule ja sellest piisab, et mina oleks miinuses ja Peep plussis. Soovin Talle selle puhul õnne ja võitleme edasi!

Nädalavahetuseks panustan US Open poolfinaalis Wawrinka võidule 15€ koefiga 2,12, kuigi väike jaapanlane on sitke sell ja hakkab kindlasti kõvasti vastu.

Prooviks vahelduseks ka Eesti jalgpalli Flora vs Kalju. Flora kodus ja ründav meeskond. Tuleb palju väravaid mõlemale poole, aga Flora võidab lõpuks! Koef on 1,75 ja panustan 10€.

Selleks korraks kõik!

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.