Nädal tagasi tehtud neljast panusest õnnestusid pooled, mis minu tavalise panustamisstrateegia juures viinuks mind ka plussi, aga pärast kaotusi võetud konservatiivsem suund 50 % edukusega raha tagasi ei too.

Paris Saint-Germain üllatas ebameeldivalt, suutmata alistada kodus Lille’i ning Hispaania suurklubide väravalööjatele panustamise peaksin ka vist lõpetama. Õnneks olid olemas Müncheni Bayern ja Dortmundi Borussia, sest nende võidukombinatsioon toimis ja Gary Neville saigi, nagu ootasin, oma peatreenerikarjääri esimese võidu Valencia juhendajana.

Vonn ja Juve — kes nende vastu panustaks?

Sel nädalal teen kiire alguse ja panustan kahele tulemusele reedel. Itaalia loodetipus La Thuile’s sõidetakse naiste kiirlaskumise maailmakarikaetapp ja kui eelmised viis võistlust sel alal on võitnud Lindsey Vonn, siis miks ta ei peaks jälle parim olema? Kauni ameeriklanna koefitsient on küll vaid 1.30, aga 10 eurot panustades saan ju paarieurose kasumi ikka.

Teisegi suurema summaga panuse teen reedeks, sel korral juba jalgpallimängule, sest Itaalia kõrgliigas võõrustab Bologna Torino Juventust. Kodumeeskond on viimasel ajal pärast kehvapoolset hooaja algust päris tubli olnud, aga Juve vastu pole kaheksa mängu võidurõõmu maitstud. No ja muidugi torinolaste võiduseeria ei näi lõppevat, nii et 8 eurot koefitsiendiga 1.63 Juve võidule.

Laupäevaks leidsin huvitava variandi Hispaania liigast, kus Barcelonas mängivad kohalik Espanyol ja La Coruna Deportivo. Viimane on selle hooaja tõeline viigimeister, olles ühe punktiga leppinud koguni 14 korda 24-st mängust, sealhulgas viimased viis kohtumist järjest! Eks ta risk ole viigile raha panna, aga koefitsiendiga 3.10 ma siiski 3 eurot panen.

Üllatusliku Dubai-turniiri võitjaks pakun Ivanovici

Tõeliselt põnev ja üllatuslik naiste tenniseturniir käib parajasti Dubais. Selgunud on kaheksa paremat ja veerandfinaali ei pääsenud ükski kaheksast asetatud tennisistist! Minu silmad jäid pidama Ana Ivanovicil. Muidugi, paljude meeste silmad jäävad serblannal pidama, aga pean siin siiski silmas tennist, mida ta viimasel ajal näitab.

Avaringis lubas ta Daria Gavriloval võita vaid ühe geimi ja alistas siis maailma kolmanda numbri Simona Halepi 7:6, 6:2. Ivanovici järgmine vastane on Barbora Strycova ning eeldatavalt poolfinaalis, samuti uuesti vormi koguv, Andrea Petkovic, nii et kerge ei saa kindlasti olema. Aga turniirivõit koefitsiendiga 2.80 läheb minu arvates Ivanovicile, panen sellele 4 eurot.

Lõpetuseks naasen pärast pausi ka Inglismaa jalgpalli juurde, kus nädalavahetusel peetakse karikamänge. Pühapäeval võtab heas hoos Tottenham kodus vastu linnarivaali Crystal Palace’i ning esmaspäeval sõidab Manchester United külla Shrewsbury Townile. Kui Inglismaa liigad ühte ritta panna, on viimati mainitud klubi hetkel 57 kohta tagapool ManU-st ehk tugevuselt kolmandas liigas 19. tabelireal!

Palace lülitas küll karikasarjast välja Southamptoni ja Stoke’i, ent Spursi peale hammas ei tohiks hakata. Otsustasin kahe soosiku võidud omavahel “komboks” siduda ja sain Paf-is koefitsiendiks 2.23. Panustan sellele kombinatsioonile 5 eurot.