Esimest korda meie septembrikuise võistluse jooksul sai Allar minust suurema rahalise võidu ja tänu sellele ka tema kogusaldo Paf-is kerkis taaskord kenasti üle 100.- eurose algsumma. Kuigi ma lähen meie duelli viimasele ennustusteringile vastu veenvas eduseisus, kavatsen härrasmehena Allarile siiski pisikese võimaluse üldvõidule veel pakkuda. Kavatsen nimelt teha Paf-is veel kolm ennustust selliselt, et iga ennustussedeli ebaedu puhul jääb mu kontole täpselt 125.- eurot alles. Usutavasti saab ka Allar ise aru, et üldvõiduks vajab ta samasugust head vormi ja spordiõnne nagu Calgarys medalit võites. Aga never say never

Aga hakkame siis viimaste ennustustega pihta. Laupäeval ennustan, et Inglismaa vutiliiga kuuendas voorus saab mullune meister Leicester City võõrsil Manu vastu vähemalt viigi kirja. Leicesteri topeltšansi võit või viik koefitsient Paf-is on 2,28 ja mängu panen 8.- eurot.
Pühapäeval teen esimest korda ennustuse Ameerika jalgpalliliigas NFL. Cincinnati Bengals võõrustab hooaja kolmandas voorus seni kaotusteta Denver Broncosi meeskonda ja siin teen oma panuse mõistagi Margus Hundi koduklubile. Panustan 7.- eurot Bengalsi võidule Paf-i koefitsiendiga 1,57.
Ning viimasena võtan ette jäähoki MK poolfinaalid. Siin teen taaskord kombo kahe favoriidi peale ja ennustan, et alagruppide võitjad Kanada ja Rootsi jõuavad mõlemad finaali välja. Paf-i koefitsient tuleb 1,74 ja lauda viskan 12,06.- eurot. Oma panused tehtud, jään põnevusega ootama Allari viimaseid riskantseid ennustusi. Aeg sisu näidata, Allar-poiss!

Allar Levandi ennustused

Areneme, areneme! Näha on, et Peep on vana tegija ja ei rapsi eriti emotsioonide pealt ja kokkuvõttes oli tal rohkem tabamusi kui minul. Siit võitu võtta on muidugi ülimalt keeruline, aga proovime. Ehk teisisõnu võtame riske, käsi kullas või p…. mullas!

Võtan vastu väljakutse Ameerika jalgpallis NFL ja panustan Denveri võidule. Siin siis otsene vastaseis Peebuga ja mitte, et ma Margus Hundile pöialt ei hoiaks, aga tahaks lihtsalt oma oponenti kriipida.
Pafi koef. on 2,48 ja võtan taskust selle tarbeks 15€.

Teiseks valin Anett Kontaveiti poolfinaalmängu Guangzhous Lesia Tsurenko vastu. Loodan Anetti võitlejavaimule ning finaali pääsemisele, miks mitte oma esimesele suuremale turniirivõidule. Koef. 2,25 ja panustan 10€

Kolmandat ei tahakski teha, sest pole veel kolmest kolmele ennusele pihta saanud ja kardan pisut ajaloo kordumist.

Siiski, siiski, kuna tegu ikkagi meie viimase mõõduvõtuga, siis proovin MK hokit. Olen Peebuga tegelikult sama meelt, et finaali jõuavad Kanada ja Rootsi, aga panen mängu 10€ ning panustan, et finaali jõutakse mõlemas mängus normaalajal.
Peep, nii nagu palusid - aeg on sisu näidata!

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.