Mänguseis oli kõige paremas korras hetkeni, kui hakkasin torkima poliitikat. Hillary Clintoni valimisvõidule tehtud hiiglaslik panus Paf-is oleks pidanud jääma tegemata. Kingsepp Peep oleks pidanud jääma oma liistude ehk spordiennustuste juurde, nii lihtne seekordne tagantjärele tarkus ongi. Pärast sellist valimisämbrit tekkis vajadus kiirelt konkurentsi tagasi trügida ja Pahvi edumaa kinni nabida, aga spordiennustuses shortcute pole. Riskeerivad panused võivad mõnikord õnnestuda, aga üldiselt peab tegutsema vaoshoitult ja läbimõeldult ilma rapsimata. Peep Pahvi tehtud ennustused ja võidud tõestavad ilmekalt antud taktika edu. Seepärast pole ma nimekaimule kaotuse pärast sisimas väga õnnetu vaid soovin Pahvile palju õnne võidu puhul, olid minust küpsema mängutaktikaga ja ühtlasi parem mees platsil.

Vaatame taaskord lõpetuseks otsa ka novembrikuu ennustuste statistikale. Mõlemad Peebud tegid seitsme Paf-i mänguvooru peale 21 ennustust. Mina sain pihta julgelt alla pooltele tehtud ennustussedelitele, täpsemalt üheksale. Peep Pahv lajatas pihta lausa kolmteistkümnele tehtud ennustusele, kusjuures suisa kahel korral seitsmest õnnestusid tal kõik kolm pandud panust seerias. Tõeliselt vägev etteaste! Minu suurim võit oli juba agoonias tehtud üks viimastest ennustustest kui kokku 34,50 eurot tõid mulle Leicester City ja FC Copenhageni kodumängud. Ka Peep Pahvi suurim võit 22,40 eurot jäi viimasesse seeriasse kui Rakvere Tarvas alistas võõral väljakul kindlalt Valga-Valka meeskonna. Kas tänu sellele Peep Pahv oma võidusumma hea kolleegi Andres Sõbra juhendatavale Tarvale annetab, see on juba tema isiklik otsus. Mina teen nüüd Paf-i ennustustes pisikese pausi, et jõulukuul värskena välja tulla ja aasta võidukalt lõpetada!

Peep Pahvi kokkuvõte

Tõestasin selle kuuga seda, mis tegelikult tõestamist ei vajanud – Paf-i ennustaja Peep on minu kõrval spordi teemadel ikkagi üsna asjatundmatu tegelane. Mina aga tunnen teemat ja jäin selle kuuga kindlalt plussi. Võib-olla peakski igapäevatöö lõpetama ja hakkama panustamisega erinevaid kihlveokontoreid rahast tühjaks tõmbama…

Kuna ma ise ei pidanud oma raha pärast muretsema, sain panustada ka üsna pingevabalt. Peamine oli duellis võita ning pärast ennustaja Peebu ühte väga lapsikut panusega eksimust, polnud võidus vaja eriti kahelda. Tagantjärgi targana võib ütelda, et oleks võinud isegi julgemalt panustada – võit olnuks ju ka suurem, sest üldiselt panin mängudele, kus uskusin olevat endal õigus.

Väga ekstreemseid valikuid ei hakanud ma tegema. Valisid spordialad ja liigad mida ka ise kõige rohkem jälgin – korvpalli Euroliiga, jäähoki KHL, NBA, NHL ja jalgpalli Meistrite liiga. Kuna olin ise natuke kobakäpp, ei leidnud ma esimestel nädalatel üles koduse korvpalliliiga panuseid. See tundub iseenesest kõige lihtsam teenimise koht. Olles aga ise korvpalliga seotud, pole mul õigust päriselt nendele mängudele panustada.

Kokkuvõttes on panustega mängimine lõbus, kuid kindlasti tuleb jälgida seda, et see ei saaks nii-öelda haiguseks.

Võidetud summa läheb aga annetuseks kodutute loomade varjupaigale.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid