Eelolevatel päevadel panustan endale tuttavatele spordialadele. ATP Masters-sarja tenniseturniir Pariisis on jõudnud veerandfinaalideni ja välja valisin päeva kõige põnevama duelli. Võistlustulle on jäänud veel vaid üks kohalik tennisist ja mõistagi tuleb Jo-Wilfried Tsonga lahingut kanadalase Milos Raonici vastu vaatama täismaja publikut. Omavahelistes kohtumistes on seni võidud jagunenud võrdselt 2-2 ning sedapuhku kohtutakse esimest korda siseväljakul. Selles paaris panustan Tsonga võidule 6.- eurot Paf-i koefitsiendiga 2,25.

Laupäeval hakkan kaasa elama jalgpalli Eesti Meistriliiga viimase vooru kohtumistele, kus olukord ei saaks enam põnevam olla. FC Infonet on tugevalt tiitlivõidus kinni, aga head väljavaated on veel ka Nõmme Kaljul ja Levadial. FC Flora on suurest mängust väljas ja sellele tuginedes julgen panustada 8.- eurot Levadia võidule Flora üle. Võit on Levadia ainus võimalus meistriks tulla, motivatsioon peaks meestel laes olema. Paf-i koefitsient on 2,45.

Viimasena torgin Inglismaa Premier liiga 11. vooru kohtumist Arsenali ja Tottenhami vahel. Londoni sats on hetkel Manchester City ja Liverpooliga võrdsete punktidega liigatabelit juhtimas ning võit kodus Tottenhami üle poleks mingi suuremat sorti üllatus. Seega panustan 8.- eurot Arsenali võidule Paf-i koefitsiendiga 1,96.

Peep Pahvi ennustused

Korvpalli Euroliiga

Anadolu Efes - Panathinaikos. Panen 5 eurot (koef. 2,50) Panathinaikose peale. Kreeklased mängivad küll võõrsil ja nende koefitsent on kõrgem - järelikult pole soosikud - kuid usun, et nad on ikkagi tugevamad ja võidavad.

Jäähoki Karjala Cup

Rootsi - Venemaa. Panen 8 eurot Rootsi (koef. 2,35) peale. Venemaa noortest koosnev meeskond loputas küll avamängus suurelt Soomet, kuid kindlasti pole tegemist nii stabiilse meeskonnaga, mis lubaks olla kindlad võidus ka Rootsi vastu. Pigem kaotavad.

Jalgpalli Eesti meistriliiga

Nõmme Kalju - Infonet. Panen 5 eurot viigi (koef. 3,25) peale. Kodune meistriliiga on pakkunud põneva lõpplahenduse ja ilmselt jätkub kõik samas vaimus ka viimases voorus.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.