Oluliselt murelikumaks teevad mind hokist ja kossust endiselt Meistrite liiga ennustused, taas läks viiest ennustusest vaid üks pihta… Raha sain tagasi tänu Ronaldo imemängule, kui Madridi Real 3-0 võiduga Wolfsburgi üle kindlalt poolfinaali sammus. Ja kuigi minu rahakott sellest paksemaks ei läinud pean ausalt tunnistama, et tegelikult on mul Manchester City ja Atletico edu üle siiralt hea meel.

City pääses esimest korda oma klubi ajaloos Meistrite liiga poolfinaali ja Atletico näitas vaatamata Torrese rumalale punasele kaardile avakohtumises meeskonnana Barcelona vastu sellist hinge ja sisu, et poolfinaalikoht tuli ka Diego Simeone hoolealustele igati teenitult. Barcale jäi ehk kohtuniku poolt vahetult enne lõpuvilet penalt vilistamata, aga minu ennustust poleks ka see enam päästnud.

Eks paistab, milliseks kujuneb poolfinaalide loos reedel ja siis peab hakkama juba hoolega nuputama järgmise ringi avakohtumiste võimalikke tulemusi. Panustada ehk vaid selle peale, et Ronaldo ja Griezmann kohtumises väravad löövad? Mine sa tonti tea, mõtteainet on igatahes piisavalt ja lootust ma ei kaota. Annan endast parima, et PAF-i kogusaldo taaskord plussi tuua.

Jaga
Kommentaarid