Eelovelatel öödel jälgin taaskord kergejõustikku. Wayde van Niekerki ulmeline maailmarekord ja Usain Bolti kolmas järjestikune olümpiakuld 100 meetris on teinud minust just selle all suure nautija. Meeste 800 meetri finaalis on suursoosik neli aastat tagasi Londoni olümpiafinaalis uhke soolojooksuga võimsa maailmarekordi jooksnud David Rudisha Keeniast. Pole välistatud, et Rudisha Rios oma saavutust kordab, aga mina ennustan, et Londoni 1500 meetri olümpiavõitja alžeerlane Taoufik Makhloufi võidab seekord pea kaks korda lühemal distantsil vähemalt pronksmedali. Paf-i koefitsient on 1,75 ja mängu panen 15.- eurot.

Ning järgmisel ööl selgub olümpiavõitja naiste 1500 meetris. Siin käib tõeline Etioopia-Keenia duell eelmisel aastal uue maailmarekordi jooksnud Genzebe Dibaba ja käesoleva hooaja edetabelijuhi Faith Kipyegoni vahel. Ennustan järjekordset olümpiavõitu Dibaba perekonda Paf-i koefitsiendiga 2.15. Panustan etiooplase võidule 20.- eurot.

Indrek Sei ennustused

Vahepeal mitme muu ülesandega niipalju hõivatud olles, et ei olnud aega isegi oma lemmikala ujumise osas ennustusi teha, olen nüüd tagasi ja proovin, vaatamata ujumise lõppemisele, võtta eelseisvatest päevadest viimast ja proovida teistel aladelgi kätte võitjate ennustamisel.

Esimesena tegin valiku tennises, kus finaalis lähevad kokku vigastusest välja tulnud Juan Martin Del Potro ja tiitlikaitsja Andy Murray. Lihtne oleks minna kindla peale välja ja panustada turvaliselt Murray peale, aga näinuna kui südilt Del Potro on võtnud skalbi nii Nole'lt ja Nadal'lt, siis võtan väikse riski ja panustan 7€, et võitjaks tuleb Del Potro. Kui tõesti nii ka läheb, siis koefitsent 4.0 toob päris kenakese priisi ka mulle.

Järgmisena võtan ette 100m sprindi meestele, kus riske võtmata ennustan, et Usan Bolt võtab ikkagi oma ja võidab oma järjekordse kulla. Panustan ka siin 10€, vaatamata sellele, et koefitsent on ainult 1.35.

Et kaks kolmandata ei jääks, siis teen panuse ka Golfi turniiri võitjale, kelleks usun tulevat meie oma kandi mees Henrik Stenson. Koefitsent pole teab, mis kõrge, aga usaldades Paf spetsialiste, teen ka siin riske võtmata panuse 10€, koefitsiendiga 1.85.

Kuna ennustamisel oli soovimatult pikk vahe sees, siis kiusatus on teha veel ka neljas panus ja ennustada, et meie oma mees Heiki Nabi tuleb vähemalt medalile. Kuna koefitsent on päris hea, lausa 6.0, ja usk, et Heiki on elu vormis, ma panustan ka nüüd 10€, mis edu korral toob päris kopsaka meelehea ka minu õuele.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Erinevad koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid