Veidi kahju on, aga kauaks silmanurgast pisaraid pühkima ei jää. Lõppude lõpuks peab elus kõik balansis olema, sain ma ise ju näiteks Prantsusmaa viimase hetke sähvatusest kasu eelmisel nädalal. Samamoodi võiks öelda, et Islandi viik Portugali vastu niitis mul jalad alt, aga nii see sugugi pole. Spordiennustuses pole 100% kindlaid asju. Mida napimalt võidud-kaotused tulevad, seda rohkem närvikõdi mängude jälgimine ja Paf-is ennustamine pakuvad, see ongi ju asja point. Seega, Peep, selg sirgu ja julgelt edasi!

Reedene kombo D-alagrupis


Teise ringi kohtumistes on vastamisi Tšehhi – Horvaatia ja Hispaania – Türgi. Tšehhidel ja türklastel on pärast avavooru kaotuseid selg vastu seina , aga ka täna ei kipu ma nendele kahele satsile midagi head ennustama. Pärast suurt leina peres on Horvaatia koondise üks tugisambaid Darijo Srna koondise juures tagasi ja jookseb täna algrivistuses platsile. Võib vaid aimata kui palju see asjaolu meeskonnavaimu ja ühtsustunnet tõstab. Mäng ei pruugi lõppeda just Horvaatia võiduga, aga kaotust nad vastu võtma ei lähe. Kuna soovin antud mängu kombineerida õhtuse teise kohtumise tulemusega, siis teen ennustuse Horvaatia topeltšanss võit või viik ja Hispaania võit Türgi üle. Paf-i koefitsient tuleb sel moel 1,84 ja mängu panen 8.- eurot.

Laupäeval lõppevad alagruppide teise vooru mängud


Belgia koondist Peep ei usalda ning Islandi – Ungari vaheline madin võib ükskõik kuidas lõppeda, väga raske ennustada. Seega jätan need mängud rahulikult sinnapaika ja keskendun õhtu viimasele F-alagrupi mängule Portugali ja Austria vahel. Portugal ei mänginud Islandi vastu Peebu arvates sugugi kehvasti, lihtsalt õnne oli islandlastel kuhjaga ja Portugali staarid ei osanud oma väravavõimalusi avakohtumises realiseerida. Austria omakorda jäi päris selgelt alla Ungarile, seega austerlaste olukord grupis on juba päris hapu. Usun, et Portugal saab teises kohtumises oma mängu oluliselt paremini käima ja ennustan kindlakäeliselt favoriidi võitu. Portugali võidukoefitsient Paf-is on 1,80 ja raha julgen sellele panustada 12 eurot.

Alates pühapäevast alagruppide viimased kohtumised, selguvad esimesed play-offi pääsejad


Esimesena tehakse sotid klaariks A-alagrupis. Prantsusmaa ihkab gruppi igal juhul võita, selleks ei tohi nad viimases kohtumises alla jääda Šveitsile. Rumeenia ainus võimalus kasvõi kolmandana grupist edasi pääseda on alistada samal ajal Albaania koondis ja kuigi Rumeenia on pärast kahte kohtumist vaid 1 punkti peal, on nad mängutasemelt kindlasti suutelised Albaania üle mängima. Peep teeb taaskord kombineeritud panuse. Prantsusmaa topeltšanss võit või viik ja Rumeenia võit annavad Paf-is kokku koefitsiendi 2,42 ja mängu panen 8.- eurot.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid