Minu ainsaks päästjaks osutus Tottenham Hotspur, kes alistas Watfordi ning viiest panusest ainsana raha tagasi tõi. Üllatuspanused Berliini Hertha või Inglismaa esiliiga peale ei täitnud lootusi, sest mõlemad mängud lõppesid väravateta. Itaalia-kombos vedas mind sel korral alt AC Milan ja patriootlik usk Ragnar Klavani ja Augsburgi kaitsetöösse sai kahjuks karistatud.

Kas Gary Neville ja Valencia võidavad lõpuks?

Jätkan uuel nädalal siiski jalgpalliga, sest kuigi tahaks panustada ka mõnele talialale ning isiklikult teengi seda küllalt edukalt, siis siin projektis pole see võimalik, kuna koefitsiendid tekivad küllalt viimasel hetkel ning kaugemale ette pole võimalik vaadata. Proovin sel nädalal hoida natuke lihtsamat ja ka veidi konservatiivsemat joont, sest riskantsed kombod, mis sügisel edu tõid, pole viimasel ajal enam liiga hästi õnnestunud.

Jätan vahelduseks Inglismaa liiga rahule ning alustan Hispaaniast. Valencia pole võitnud juba alates novembri algusest ja Inglismaa legendi Gary Neville’i treeneriks tulek pole midagi päästnud. Ent laupäeval on Valencial koduplatsil vastas Barcelona Espanyol, kes kaks viimast mängu 0:6 ja 0:5 peksa sai. Äkki pöördub ka Neville’i õnn? Koduvõidu koefitsient on 1.75 ja ma panen siia 4 eurot.

Teise Hispaania-panuse teen väikese kombinatsioonina. Madridi Real mängib kodus Bilbao Athleticuga ning Barcelona Vigo Celtaga. Ehkki suurtiimide vastased kuuluvad esiseitsmikusse, usun, et siin lüüakse väravaid. Ja nii seon omavahel Lionel Messi ja Karim Benzema — kui mõlemad on nädalavahetusel täpsed, saan koefitsiendiks 2.37 ja minu panuseks jälle 4 eurot.

Loodan Prantsusmaa ja Saksamaa liidritele

Ühe kombinatsiooni teen veel, nüüd juba mängudele ja Saksamaal. Kaks lahtirebinud tippmeeskonda mängivad tabeli lõpuosas paiknevate vastastega. Dortmundi Borussia võõrustab Hannover 96-t ja Müncheni Bayern sõidab külla FC Augsburgile. Sidudes esiduo klubide võidud, saan Paf-is koefitsiendiks 1.46 ning julgen siia suisa 10 eurot panna.

Viimase panuse teen Prantsusmaal. Pariisi Saint-Germain juhib meistrivõistlusi uskumatuna tunduva 24-punktise eduga teisel kohal paikneva AS Monaco ees. Veel viis aastat tagasi meistriks tulnud Lille on aga hetkel 15. tabelireal. PSG mängib Lille’iga kodus ja nende võidukoefitsient on 1.30. Mina panen pealinlaste võidule 7 eurot.

Tuletan muidugi meelde, et järgmisel nädalal naaseb pärast pikka pausi ka UEFA Meistrite Liiga, ent esimese hooga ei osanud kohe panustada sinna midagi. Vaatame kaheksandikfinaalide avamängud ära ning äkki siis teeme panuseid ka rahvusvahelistele mängudele.


Kas teadsid, et…


Lisaks spordile saab panuseid teha ka muusikavõistlustele. Juba nädalavahetusel selgitatakse esimesed Eesti Laul 2016 finaali pääsejad. Ennustada saab nii poolfinaalist edasipääsejaid kui ka konkursi võitjat.
nii poolfinaalist edasipääsejaid kui ka konkursi võitjat.