Kui kahe järgneva nädala jooksul näeme kasvõi poolt 1987. aasta Kanada karika närvesöövast draamast, on iga Paf-i spordiennustaja ja hokifanatt või sees. Turniiri toimumispaik on Toronto ja suursoosik superstaari Sydney Crosby juhitav kodumeeskond Kanada.

Kaheksa meeskonda on paigutatud kahte alagruppi kust edasi poolfinaalidesse pääseb mõlema alagrupi kaks edukamat võistkonda. Alagrupis A oleks suurüllatus kui poolfinaali ukse taha jääksid võõrustajamaa Kanada ja USA. Tšehhimaa ja eriti Euroopa tiimi edusse hästi uskuda ei julge. B-alagrupis on eelvaade paberil aga äärmiselt võrdne. Soome, Rootsi ja Venemaa koondised on kontrollmängudes näidanud ühtlaselt head mängu ja sportlikus mõttes eriti auahned ja näljased peaksid olema Põhja-Ameerika U23 koondise uljaspead. Sellest grupist poolfinaali pääsejaid on pea võimatu ennustada. Turniiri finaal peetakse parem kolmest mängust ja loodetavasti kahe esimese finaaliga võidukarika pälvija veel ei selgu. Turniiri võitjat Paf-is ennustades ma eriti originaalne pole. Kanada, Kanada, kes muu!!!

Oma jäähoki MK ennustused saate teha Pafi Play Among Friends Challenge nimelises tasuta mängus, kus auhinnapotis on üle 3000 euro! Lisaks on minu liigas võitjale ka eriauhind — eestimaine Wooch käekell! Minu liiga kood on 999191.