Hispaania esitus Itaalia vastu oli äärmiselt kahvatu ja kuigi Poolal oli päris hea võimalus eilses veerandfinaalis Portugal konkurentsist välja lülitada, ei läinud seegi õnneks. Tänu islandlaste vägitegudele on mu EM-i kontol Paf-is veel üle poole algsummast järel. Juba praeguse seisuga võib suhteliselt kindlalt öelda, et minu ainus võimalus turniiri lõpuks plussi jõuda on Saksamaa tulek meistriks. See on endiselt võimalik, aga arvestades senist turniiri kulgu, ei julge ma selle peale isegi kõige lahjemat mürki võtta.

Nädavahetusel ülejäänud kolm veerandfinaali

Reede õhtul selgub kas Wales Gareth Bale’iga eesotsas suudab alistada ülimalt ühtse Belgia koondise. Belglaste viimane esitus kaheksandikfinaalis Ungari vastu oli niivõrd võimas ja veenev, et sellest mängust Walesile midagi head ennustada ei julge. Jõudmine kaheksa parema sekka on niigi üle ootuste hästi Walesi jaoks. Ennustan Belgia võitu juba normaalaja järel Paf-i koefitsiendiga 1,82 ja mängu panen selles paaris 8.- eurot.

Laupäeval peetakse eeldatavalt kõige võrdsem ja põnevam veerandfinaal kui Bordeaux’s jooksevad pallimurule Saksamaa ja Itaalia koondised. Enne turniiri algust rääkisid nii mõnedki asjapulgad, et antud turniirile on Itaalia kokku klopsinud ülivõimsalt läbi aegade kehvema meeskonna. Turniiri kulg ja eriti kaheksandikfinaal Hispaania vastu on need väited kummuli lükanud. Mina pean siiski meeles pidama oma enne turniiri algust tehtud ennustust kui surasin 5.- eurot Saksamaa võidule. Nagu eelnevaltki mainitud, siis Peep omasid ei jäta ja seega panustan antud kohtumises valitseva maailmameistri edasipääsu peale. Saksamaa koefitsient Paf-is on 1,56 ja panuse suuruseks määran 15.- eurot.

Pühapäeva õhtul selgub meistrivõistluste viimane neljas poolfinalist. Väljakuperemehed prantslased saavad omal nahal kogeda muidu pisikese kuid tahtmiselt suure Islandi koondise maagiat. Islandi jõudmine veerandfinaali on tõeline ime ja paljude jaoks EM-finaalturniiride läbi aegade suurimaid üllatusi. Tuhkatriinu jaoks lõppes tants ja trall täpselt kell 12 öösel. Kipun arvama, et islandlaste laul saab lauldud Eesti aja järgi ca 10 minutit enne südaööd. Ennustan, et Prantusmaa alistab pisikese Islandi juba normaalaja järel ja panustan sellele 12.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,45.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid