EM-i esimese nädalalõpu võib ka Peebul igati kordaläinuks lugeda, minu EM-i kogusaldo on kenasti plussis. Vaid Venemaa üleminutitel löödud viigivärav inglaste võrku jääb kripeldama. Muidu oleks mu EM-i ennustuste jada Paf-is olnud 100-protsendiline. Samas peab tunnistama, et üllatustevabasid mänge on lihtne ennustada. Seega peab olema kergeteks tagasilöökideks valmis ja lahmima hakata ei tohi. Ilma Prantsusmaa fantastilise võiduväravata vaid paar minutit enne lõpuvilet oleks olukord drastiliselt teistsugune. Saksamaa avamäng tõestas, et maailmameistritele panustamine rumal tegu polnud, pisike samm võimaliku tiitli poole on tehtud. Eks paistab, mitu palli Zlatan täna iirlaste võrku kõmmutab. Üks poleks paha, kaks aga kõlbaks Peebule veelgi paremini…

Esmaspäeval Hispaania vastulöök Prantsusmaale ja Saksamaale

Täna alustab oma turniiri D-alagrupi suursoosik ja kahtlemata üks tiitlipretendentidest Hispaania koondis. Suurimad konkurendid korraldajamaa ja valitsev maailmameister on oma esimesed kolm punkti tabelisse juba kirja saanud ja ega hispaanlastelgi teised plaanid pole. Tšehhid pole papist poisid, aga Hispaania vastu nad ei tohiks saada, kui armaada vähegi korralikku mängu näitab. Ennustan favoriidi võitu Paf-i koefitsiendiga 1,43 ja mängu panen 10.- eurot.

Teisipäeval alagrupiturniiri viimased avavooru kohtumised

F-alagrupi esimeses voorus kohtuvad omavahel Austria – Ungari ja Portugal – Island. Esimesest ettearvamatust mängust lähen igaks juhuks suure kaarega mööda, kardan näppu lõigata. Õhtuses kohtumises panustan aga jällegi favoriidi peale. Island tuleb platsile kindlasti suure südamega, aga ehk on avakohtumises kogenud Portugali vastu head siiski vara loota. Paf annab Portugali võidule koefitsiendi 1,60 ja investeerin sinna 7.- eurot.

Kolmapäevast alates lähevad kõik koondised juba teisele ringile

15. juunil keskendun A-alagrupi teise vooru kohtumisele Rumeenia ja Šveitsi vahel. Prantslaste võit Albaania üle peaks olema niivõrd selge, et seal kodumeeskonna peale ennustamine saldot sisuliselt ei kasvataks. Rumeenlastest hakkas mul reedel veidikene kahjugi, viik oli Prantsusmaa vastu käeulatuses. Paf-is on šveitslased väikest viisi favoriidid, aga mul on tunne, et Rumeenia kaotajana sellest kohtumisest väljakult ei lahku. Rumeenia topeltšanss võit või viik on mulle meelepärane ennustus koefitsiendiga 1,62 ja selle peale julgen panna 6.- eurot. Päev hiljem on B-alagrupi kõige oodatumas kohtumises vastamisi Inglismaa ja Wales. Inglismaa on pärast täbarat lõppenud avakohtumist sisuliselt sundseisus, võitu naabrite üle on hädasti vaja. Wales omakorda saab platsile minna vabama meelestatusega ja Suure Venna vastu minnakse alati võitlema viimase veretilgani. Inglismaa on favoriit, sellest ei saa üle ega ümber, aga Walesi maha kanda pole tark tegu. Seega panustan ka selles kohtumises nõrgema topeltšansile võit või viik. Mängu lükkan seekord 5.- eurot Paf-i koefitsiendiga 2,48. Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid