Saksamaa ulmeline penaltiseeria Itaalia vastu oli tõeline triller kuigi mäng ise kõige põnevam ei tundunud. Prantslased olid oodatult äärmiselt ebaviisakad väljakuperemehed Islandi vastu. Islandlastele siiski veelkord sügav kummardus, tõeliselt vägev saavutus neilt! Belgia kaheksandikfinaalis näidatud ilus mäng oli Walesi vastu nagu pühitud, taaskord ei suutnud palju kiidetud Belgia koondis suurturniiril oma täit potentsiaali välja mängida. Minu saldo Paf-is sai pisikese rahasüsti ja kuna Saksamaa on endiselt konkurentsis, lähen poolfinaalidele vastu lootusest tulvil.

Poolfinaalid tõotavad tulla ettearvamatud kuid tõeliselt põnevad

Eelseisvad poolfinaalid on selles suhtes kategooriliselt erinevad, et kui homses paaris on nii Saksamaa kui ka Prantsusmaa edu rajamas pigem ühtsele meeskonnamängule, siis tänases esimeses poolfinaalis on mõlemal meeskonnal kindel liider, kelle peale meeletult loodetakse. Portugali ja Walesi vastasseisuga võib sama hästi kõrvutada duelli Ronaldo versus Bale. On ülimalt tõenäoline, et vähemalt üks kahest staarist täna õhtul vastase võrku sahistab. Ühest väravast ei pruugi samas võiduks piisata, seega ülimalt oluliseks saab siiski ülejäänud meeskonna tugi oma liidrile. Portugal on selles paaris kerge favoriit kuigi pärast veerandfinaale on paljud arvamusel, et Wales võiks vabalt jõuda finaaligi välja. Kuna Peebu saldo Paf-is vajab tublisti turgutust, siis panustan täna just Walesi võidule. Koefitsient on 2,62 ja mängu panen 14.- eurot.

Homses teises poolfinaalis on olukord paberil pea võrdne, väga keeruline on ühe või teise meeskonna õlgadele favoriidikoormat panna. Saksamaa turniiritabel on Prantsusmaa omaga võrreldes olnud pisut raskem. Iirimaa ja Island pole kindlasti samal tasemel satsid Slovakkia ja Itaaliaga. Samas on Prantsusmaa ründeliin olnud käimasoleval turniiril kõige resultatiivsem, Island oli veerandfinaalis sunnitud lausa viiel korral palli oma väravavõrgust välja kookima. Kui Paf-i koefitsiente vaadata, siis ühe või teise tiimi võit normaalajal või viik on pea samasugused. Seega on ka selles poolfinaalis kõige õigem ennustada finaali pääsejat, lisaaeg ja penaltiseeria ei tuleks kindlasti üllatusena. Peep loodab endiselt sakslaste edule ja lähen seega täispanga peale välja. Panustan 20.- eurot oma lemmikute võidule Paf-i koefitsiendiga 1,94. Deutschland, Deutschland über alles!

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid