Neljapäeval Nõmme Kalju järjekordne Euromäng

Jalgpalli Euroopa liiga kolmanda eelringi avamängus kohtub täna Nõmme Kalju võõrsil türklaste Osmanlisporiga. Kalju jõudmine kolmandasse ringi teeb nõmmekatele tublisti au. Lihtne ei saa Kaljul aga kindlasti olema, Osmanlispor on tugev meeskond ja selle paari selge favoriit. Avakohtumises on Kaljul esmatähtis ilus põhi alla laduda koduseks korduskohtumiseks, et mõelda ka sellest paarist edasijõudmise peale juba play-off mängudele. Nõmmele oleks suureks kordaminekuks võõrsil löödud värav, isegi kui võit peaks minema türklastele. Panustangi 6.- eurot sellele, et Kalju suudab avakohtumises vähemalt ühe värava lüüa Paf-i koefitsiendiga 2,90. Roosad Pantrid, edu teile!

Laupäeval öösel vastu pühapäeva elan kaasa Klavanile ja Liverpoolile

Ragnar Klavani debüütmäng legendaarse Liverpooli ridades lõppes kahjuks 0-1 kaotusega Londoni Chelsea vastu. See oli Liverpooli jaoks alles esimene kaotus suvistes kontrollmängudes. Liverpooli järgmine etteaste Rahvusvahelisel Meistrite Karikal saab toimuma pühapäeva varahommikul AC Milani vastu. Itaalia klubi alustas turniiri võiduga Müncheni Bayerni üle. Normaalaeg lõppes 3-3 viigiga, aga Milan oli täpsem ja kindlam otsustavas penaltiseerias. Loodan, et Klavani toel saab Liverpool Milani vastu turnee esimese võidu kirja ja panustangi 8.- eurot Inglismaa klubi võidule Paf-i koefitsiendiga 2,20.

Pühapäeval Vormel-1 MM-sarja Saksa GP

Vormel-1 MM-sarjas käib endiselt kõva võitlus Mercedese tiimikaaslaste Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi vahel. Äsjase Ungari GP-võiduga tõusis Hamilton sarja üldliidriks ja Rosberg ihkab kodusel Saksamaa GP-l uuesti korra majja lüüa. Viimase võidusõidu Hockenheimis kaks aastat tagasi Rosberg võitis kui viimaselt stardikohalt alustama pidanud Hamilton ei suutnud lõpuks kolmandast kohast kõrgemale tõusta. Sel aastal kipun ennustama, et Hamilton võtab Hungaroringilt saadud hea hoo Saksamaale kaasa ja napsab ka Rosbergi kodusel GP-l võidu. Panustan seega 12.- eurot briti järjekordsele võidule Paf-i koefitsiendiga 1,75.

Erinevad koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid