Minu ainus tabamus tuli RB Leipzigi koduvõidust Saksamaa Bundesligas ja Jaan säras oma paraadalal NFL-i jalgpallis. Pärast esimesi ennustusi on Jaan pisikeses eduseisus, kuna tema mängis äärmiselt pisikeste panustega. Edumaa on siiski marginaalne ja järgmiste Paf-i ennustustega üritan kaalukausid enda kasuks pöörata.

UEFA Meistrite liiga jalgpallis saavad järgneval kahel päeval selgeks alagruppidest edasipääsejad. Enamik gruppides on asjad juba klaarid, vaid mõnes üksikus alagrupis pole mõlemad play-off'i pääsejad veel selgunud. Alagrupis B on Besiktase saatus nende endi kätes. Võit tänases kohtumises Kiievis viiks nad alagrupist edasi, vaatamata Benfica ja Napoli kohtumise tulemusele. Olen kindel, et türklased saavad motivatsioonipuuduses vaevleva Dynamo vastu selle vajaliku võõrsil võidu kätte ja panustan Besiktase võidule kuus eurot Paf-i koefitsiendiga 2,55.

Kolmapäeval piisab Sevillale alagrupist H edasipääsuks viigist võõrsil Lyoni vastu. Lyon peab omakorda selle mängu ilmtingimata võitma. Minule tunduvad Sevilla väljavaated parematena ja ennustan, et Hispaania klubi saab oma ülesandega hakkama. Panustan kaheksa eurot Sevilla topeltšansile – võit või viik Paf-i koefitsiendiga 1,60.

Ning selle seeria viimase ennustusega üritan Martinsonil tumba jalge alt ära tõmmata, panustades NFL-i jalgpallile. Kansas City Chiefs on neli viimast omavahelist kohtumist Oakland Raidersi vastu küll võitnud, aga pärast viimast kaotust oktoobri keskel just Kansas City’le, on Oakland tunnistanud vaid võite. Panustan viis eurot Paf-i koefitsiendiga 2,48, et Oakland saab võõrsil magusa revanši.

Jaan Martinsoni ennustused

Esimene panustamine ei läinud kõige paremini – kolmest üks pihta. Ennustatud sai küll õigesti, ent kaks meeskonnapaari mängisid valesti. Anname neile andeks, ikka juhtub.

Seekord sattusin ajahätta, töökoorem vajus kaela, sestap palusin abi jalgpalli tundvalt kolleegilt. Et millised panused ta Meistrite liiga alagrupiturniiri viimase vooru mängudele paneks, kui taskus oleks kümme eurot, kui lapsed kodus näljas.

Esiteks kolmapäevane kohtumine Club Brügge – FC Copenhagen. Neist teisel on edasipääsuvõimalused, ent selleks tuleb võita ja teistelt abi oodata. Brügge on kaotanud kõik mängud, seega viis eurot Copenhageni peale (koef. 2,1).

Teiseks mäng samal päeval: Madridi Real – Dortmundi Borussia. Real jääb Borussiast kahe punktiga maha, ehk siis hispaanlastel tuleb igal juhul võita, et alagrupis esimene koht hõivata. Viis eurot Realile (koef. 1,85).

Ööl vastu reedet lähevad ookeani taga NFL-is kokku Kansas City Chiefs ja Oakland Raiders, kes võitlevad esikoha eest AFC läänedivisjonis. Võrdsete meeskondade lahing, mistap on mäng panusepanija õudusunenägu. Ent Raiders on võitnud viis kohtumist järjest, kõik mängud võõrsil ja tundub hingele lähedasem olevat. Niisiis viis eurot Raidersile (koef. 2,48).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid