Minu Rio ennustuste konkurent Indrek Sei läks kirvega kurge püüdma üritades kohe alustuseks pihta saada Paf-i koefitsientidele 8 ja 18!!! Eks vigadest õpitakse ja kui rahakott juba väga õhukeseks jääb, küll siis Indrek ka tagasihoidlikumalt panustama hakkab. Tuletan meelde, et ennustuste kogemust tal Paf-is varasemast pole.

Peebu järgmise kahe olümpiapäeva ennustused on seesugused. Esmaspäeva ööl vastu teisipäeva teen esimest korda sel olümpial panuse ujumisele. Naiste 100 meetri liblikujumise põhilised kullapretendendid on Lillia King USA-st ja venelanna Julia Efimova. Nelja aasta tagune üllatusvõitja leedulanna Ruta Meilutyte võib ka seekord medali saada, aga olümpiavõitu korrata tal suure tõenäosusega ei õnnestu. Poolfinaalides jäi Kingi ja Efinovat lahutama vaid 2 sajandiksekundit ning Kingi esitus jättis mulje, et ta jättis finaaliks veel üht ja teist varuks. Seega panustan 12.- eurot Kingi olümpiavõidule Paf-i koefitsiendiga 1,75.

Ning teisipäeval tuleb Eestile loodetavasti esimene medal nendelt Rio mängudelt kui meie paarisaeruline neljapaat on pärast oma eelsõidu võitu eestlaste ootused üles kruvinud. Tõnu, Andrei, Allar ja Kaspar on kindlasti ka kulda väärt ja seda püüdma minnakse, aga mina panustan 25.- eurot meie neliku medalivõidule Paf-i koefitsiendiga 1,75. Mehed, tooge medal ära!

Indrek Sei

Minu debüüt ennustamises just väga edukaks ei osutunud, aga vähemalt tunub, et potensiaali ikka on. Jätkan kindlasti ujumisega ja seekord kuulan ja võtan arvesse Pafi soovitust, mis ütleb, et 100 selili meest distantsi kulla viib koju Ryan Murphy. Selle juures panustan ühtlasi pisut julgemalt ja panen 10€.
Et üks teiseta ei jääks, patriotismist kantuna ma ennustaks head tulemust meie sõudjatele, kellelt oodata võiks ei rohkem ega vähem, kui sõitu esimese kolme sekka. Ka siin paneks meie meeste peale lausa 10€.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Erinevad koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid