Õhtu keskne kohtumine peetakse Manchesteris, kus sealne City võõrustab FC Barcelonat. Seni kõik kolm kohtumist võitnud Barcelona on edasipääsus kinni. Viigipunkt viib Kataloonia hiiu kuueteistkümne parema sekka.

Cityl pole võimalikku edasipääsu arvestades olukord sugugi nii lihtne. Hetkel hoitakse tabelis nelja punktiga teist kohta, kuid kolme silma peal olev Borussia Möchengladbach võõrustab samal ajal Glasgow Celticut, kellel on üks punkt.

Kui Pep Guardiola juhendatav City kaks nädalat tagasi Guardiolale läbi ja lõhki tuttaval Nou Campil käis, lõppes see Inglismaa kõrgliigas liidrikohta jagavale Cityle täieliku katastroofiga. Barcelona võitis Lionel Messi kolme tabamuse ja ühe väravasöödu toel 4 : 0. Ajalugu ei ennusta Guardiola meeskonnale ka kodumänguks liigset edu. Barca on Cityga kohtunud viis korda ning kõik mängud võitnud. Väravate vahe on muljetavaldav 11 : 2.

Koduliigas on Barcelona hooaja kesise alguse järel aktiivselt kosunud. Viimased kolm kohtumist on Luis Enrique hoolealused võitnud ja hoiavad tabelis Real Madridi järel teist kohta. City teenis nädalavahetusel üle nelja vooru taas võidulisa, kui sai kohustusliku 4 : 0 võidu West Bromi üle. Kuue järjestikuse võiduga teenitud algedu on Cityl aga maha mängitud, sest Inglismaa liigatabelis on neli meeskonda ühe punkti sees.

Paf-i kihlveoportaalis on kohtumise soosik külaline Barcelona, kelle võidukoefitsient on 2,95. Barcelonat täielikult rahuldav viik tooks panustajale raha tagasi 2,25-kordselt ja City võit 3,25-kordselt. Arvestades Barcelona hiilgavat hoogu, tundub hea variant ka „külalismeeskond võidab ja mõlemad meeskonnad skoorivad”, mille koefitsient on 3,50.

Messi jahib 90. tabamust

Eeldatavatest väravalööjatest rääkides ei saa üle ega ümber Lionel Messist, kes on sel hooajal Meistrite liigas löönud juba kuus väravat. Kokku on tal Meistrite liigas tabamusi juba 89. Inglismaal mängimine on värskel blondiinil hästi välja kukkunud. Viimases kolmes Inglismaal peetud Meistrite liiga mängus on Messi alati jala valgeks saanud. Teisipäevane värav tooks panustajale raha tagasi 2,23-kordselt.

D-grupis võivad selguda mõlemad edasipääsejad. Täiseduga jätkav Madridi Atletico kohtub Rostoviga ja kahe võidu peal olev Müncheni Bayern sõidab külla PSV Eindhovenile. Nii Atleticole kui Bayernile on võidu korral üpris kindlalt koht kaheksandikfinaalis, kuid kui mõlemad kohtumised lõpevad viigiga, on Hispaania ja Saksamaa suurklubid samuti 16 parema seas koha kindlustanud.
B-alagrupis on Napolil teine võimalus kaheksandikfinaali pääse lunastada. Selleks tuleb võõral väljakul Istanbuli Besiktasest jagu saada ja loota, et Lissaboni Benfica ei suuda samal ajal Kiievi Dinamo vastu viigist enamat. Napolil oli eelmises voorus võimalik koduplatsil juba edasipääs kindlustada, kuid Besiktas võttis Vincent Aboubakari kahe tabamuse toel 3 : 2 võidu.

Paf-i portaali põhjal on ka Istanbulis favoriit Napoli (2,33), kuid Besiktase võidukoefitsient on 3,25 ja viik tooks panustajale raha tagasi 3,45-kordselt. Samas kaotas Napoli koduliigas viimati Juventusele 1 : 2 ning Besiktas pole koduplatsil sel hooajal veel kaotusekibedust tundnud.

See tähendab, et riskeerivamatel panustajatel tasub siiski ennustada Besiktase edu või vähemalt topeltšanssi „Besiktase võit või viik”, mis toob ühe mängu pandud euro asemele 1,65 eurot.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Paf-i spordiennustuse leiad siit.