Kõige rohkem on seis lahtine B-grupis, kus grupi liider Lissaboni Benfica sõidab külla Istanbuli Besiktasele ning Napoli võõrustab edasipääsulootused minetanud Kiievi Dinamot. Benfica on võidu korral kaheksandikfinaalis, kuid Besiktas peab jälgima ka teise mängu tulemust, sest edasipääs kindlustatakse vaid juhul, kui Napoli samal ajal Ukraina aust ja uhkusest jagu ei saa.

Meistrite liiga hooaega viigi ja kaotusega alustanud Benfica on kahe järjestikuse võiduga Dinamo üle kerkinud grupis liidriks. Kolmas järjestikune võit oleks Portugali klubile Meistrite liigas juba pigem ajalooline, sest viimati sai Benfica sellega hakkama enam kui kümme aastat tagasi.

Besiktas seevastu on tõelisel viigilainel. Mõlemad tänavuse hooaja kodumängud on viigistatud 1:1 ning kui lisa otsida varasemast, siis püsib Istanbuli klubi koduväljakul viis kohtumist võiduta. Viimati saadi Euroopa tugevaimas klubisarjas koduväljakul võit 2007. aasta novembri lõpus, kui Marseille Olympique alistati 2:1.

Paf-i portaalis on kerge favoriidikoorem Benfical, kelle võidukoefitsient on 2.60. Besiktase võit tooks panustajale raha tagasi 2.90- ning viik 3.25-kordselt. Istanbulis tänavu juba harjumuseks saaud 1:1 viik tooks tulemusennustusena panustajale ühe euro vastu 6,75 eurot.

Barcelona ja City käes on trumbid

Edasipääsejad pole selged ka C-grupis, kus Borussia Möchengladbach võõrustab Manchester City't ning Glasgow Celtic Barcelonat. Eelmises voorus City'lt kaotuse saanud Barcelona on kaheksandikfinaali kohas kinni, sest igal juhul pääsevad nad edasi võidu korral, kuid juhul, kui Borussia ei saa samal ajal City'st jagu, võivad katalaanid kohtumise isegi kaotada.

City ja Borussia mängus on trumbid City käes. Võit viib nad kindlalt edasi ning viigi korral peaksid šotlased grupi favoriidist Barcelonast jagu saama. Borussial on vaja kindlasti võitu, et edasipääsukonkurentsis püsida.

Paf-i portaalis on City (1.80) veenev favoriit. Viik toob raha tagasi 3.80-ja Borussia võit 4.30-kordselt. Hooaega kahe kaotusega alustanud Borussia on koduplatsil tavaliselt suutnud hästi skoori teha. Eriennustuse "külalismeeskond võidab ja mõlemad meeskonnad skoorivad" koefitsient on näiteks 3.10.

Väravalööjate osas tasub pilk eelkõige suunata City argentiinlase Sergio Agüero poole, kelle tabamus on tasustatud koefitsiendiga 2.00. Meistrite liigas kokku 25 tabamust kirja saanud Agüero võib argentiinlastest väravaküttide tabelis mööduda Hernan Crespost ja tõusta teiseks. Liidrikoht on siiski valgusaastate kaugusel, sest Lionel Messi on Meistrite liigas löönud 90 väravat.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse leiad siit.