Juventus on 36 punktiga küll Itaalia kõrgliiga veenev liider, kuid Torino teeb suurepärast hooaega ja hoiab seitsmendat kohta. Viimase kahe kümnendi jooksul on Torino derbi toimunud 21 korda ning Torino on selle suutnud võita vaid korra: 2015. aasta kevadel, kui nad alistas Juventuse liigamängus 2:1.

Nüüd on Torino fännidel oma meeskonda aga kõvasti usku, millest annab tunnistuse ka see, et derbikohtumise piletite eest polnud Torino poolehoidjatel mingit probleemi sajalisi luhvtitada. Pääsmed läksid hooaja alguses nagu soojad saiad.

Torino peatreener Sinisa Mihajlovic on suutnud Põhja-Itaalia linna "selle teise" jalgpalliklubi mentaliteeti põhjalikult muuta. Torino on teeninud magusad võidud Fiorentina ja Roma üle ning Bolognast, Crotonest ja Cagliarist end korralikult üle rullinud.

Meeskonna ründejõud on sel hooajal olnud fenomenaalne. Nad on 15 mänguga löönud 31 liigaväravat, millest enamat on Itaalias suutnud vaid Roma (35) ja Juventus (32). Enamgi veel! Euroopa tippliigas mängivate meeskondade üldarvestuses hoiab Torino selle väravate arvuga tänavusel hooajal üheksandat kohta.

Torino löögirusikasse kuuluvad tänavu kümme liigaväravat löönud Andrea Belotti, hispaanlane Iago Falque ning serblane Adem Ljajic. Kolme peale on nad Torino 31 liigaväravast hoolitsenud 22 eest.
Kindlasti ei tähenda see, et Torino oleks kohtumise soosik. Juventus on siiski Serie A veenev liider ning viimasest kümnest liigamängust on meeskond võitnud kaheksa. Paf-i kihlveoportaalis on kohtumise soosik Juventus, kelle võidukoefitsient on 1.88. Viik tooks panustajale ühe euro vastu 3.50 ja Torino võit 4.25 eurot.

Kohtumise saatuse võib paljuski otsustada viimane veerandtund, kus Torino on senise hooaja jooksul lasknud endale palju väravaid lüüa. Seega tasub riskeerivamatel panustajatel kaaluda varianti, mille kohaselt läheb Torino oma heade ründajate toel poolajaks juhtima, kuid Juventus võidab lõpuks kohtumise. Selline mängu käik on Paf-i portaalis hinnatud koefitsiendiga 24.00.

Milan sõidab Roma karukoopasse

Kui Torino derbi on kvintessents pigem Itaalia kõrgliiga tuliste fännide jaoks, siis laiema jalgpalliavalikkuse jaoks on Serie A vooru põnevuskohtumine esmaspäevane vastasseis AS Roma ja AC Milani vahel.

Serie A-s on suurklubid hetkel 32 punktiga teist kohta jagamas. Mõlemad meeskonnad on kõrgliigas võidulainel. Roma alistas eelmises voorus linanrivaali Lazio 2:0 ning ülemöödunud voorus raskes mängus Pescara 3:2.

Milan pidas eelmisel nädala raske kohtumise tabeli eelviimasel kohal paikneva Crotonega, kui tuli kaotusseisust välja ning võitis Gianluca Lapadula väravast 2:1.

Koduväljakul on Roma viimasel kahel hooajal olnud siiski tõeline loodusjõud. Nad on Serie A-s võitnud kümme kohtumist järjest, kuid kui Milan suudab avapoolajal mängu vaos hoida, siis on neil hea võimalus teisel poolajal üllatus serveerida.

Paf-i portaalis on favoriidiseisuses mõistagi Roma (1.62). Viik tooks panustajale raha tagasi 4.10 ja Milani võit 5.25-kordselt. Poolaja viik ja kohtumise võit Milanile on portaalis hinnatud koefitsiendiga 11.50.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse leiad siit.

Jaga
Kommentaarid