Hodgsoni muudatused tõid edu

Mängud peetakse sama-aegselt, Saint-Etienne'is asuvad vastamisi Slovakkia ja Inglismaa. Pole üllatav, et inglased on selged soosikud – alagrupiliidri võidukoefitsient on 1.75, Slovakkial 6.25 ja viigil 3.40. Inglismaa alagrupivõidulegi võib veel panustada, ehkki koefitsient sellele on vaid 1.30.

Pikka ajalugu neil tiimidel muidugi olla ei saa ja nii ollakse omavahel kohtutud vaid kolm korda. Kõik mängud lõppesid Inglismaa võiduga, viimati sõprusmängus 2009. aastal oli jalgpalli sünnimaa 4:0 parem. Wayne Rooney lõi seitse aastat tagasi kaks kolli.

Sturridge lööb värava ja Inglismaa võidab – 3.45. Panusta 6 eurot ja teeni võidu korral 20.70!

Roy Hodgsonit võib mõni pidada konservatiivseks treeneriks, ent Walesi vastu vaheajal kaotusseisus olles tegi kogenud mees julged vahetused. Platsile toodud kaks uut ründajat ja käsk äärekaitsjatele kõrgemale liikuda toimis suurepäraselt. Väga raske oleks Hodgsonil nüüd jätta muudatused – eriti Daniel Sturridge'i kaasamine – tegemata juba algkoosseisus.

Hamšik ja Weiss valmistavad kindlasti peavalu

Slovakkia jäi valusalt alla Walesile, ent näitas hoopis uut taset Venemaa vastu, eriti avapoolajal. Inglased peaksid olema eriti valvel, sest individuaalselt on Vladimir Weiss ja eriti Marek Hamšik ilmselt üle kogu Inglismaa kaitseliinist. Eriti tähtsaks võib osutuda kõikide poolkaitsjate oskus kaitsetööd teha.

Inglismaa ründemasin näikse statistika põhjal töötavat, aga väga ebaefektiivselt. Inglased on artikli kirjutamise hetkel sooritanud EM-il enim pealelööke ja teeninud enim kornereid, aga kui raamidesse suunduvate löökide osakaal on 25% ja nurgalöökide järel pole ühtegi väravat löödud, siis suurtest numbritest mingit kasu pole.

Huvitavaid koefitsiente leiab Paf-ist loomulikult ohtralt. Arvestades, et B-alagrupis lüüakse igas mängus väravaid, siis näiteks "mõlemad meeskonnad skoorivad" on 1.83. Riskantsem on loota, et juhtub sama, mis Inglismaa – Wales mängus ehk inglased kaotavad poolaja, aga võidavad mängu. Poolaeg/mäng koefitsient 1/2 puhul oleks koguni 22.00.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid