Kui Portugali ei saa tingimata pidada üllatuslikuks poolfinalistiks, siis Walesi tulemused ületasid igasugused ootused. Portugal alistas viimase takistusena teel nelja parema hulka penaltiseeria abiga Poola, Wales oli aga kindlalt 3:1 üle ühest EM-i soosikust Belgiast. Kokku on Wales võitnud EM-il viiest mängust neli. Portugal on küll kaotuseta, aga pole normaalajal saanud ühtegi võitu.

Portugal läheb mängule soosikuna

Liiga tihti need kaks meeskonda just ei kohtu – kunagi pole neid samasse valikgruppi loositud. Nii saabki kolmapäeval toimuma alles neljas omavaheline mäng ja vaid teine viimase 65 aasta jooksul. Viimati mängiti 2000. aastal kui Portugal sai Chavesis peetud sõprusmängu 3:0 võidu.

Walesi peetakse hoolimata EM-il näidatud tulemustest Portugalist nõrgemaks. Koefitsiendid edasipääsuks on vastavalt 1.55 ja 2.55. Normaalaja koefitsiendid aga Portugali võidule 2.18, Walesi omale 4.10 ja viigile 3.10.

Wales pääseb finaali – 2.55. Panusta 6 eurot ja võid võita 15.30!

Arvestades Portugali oskust normaalajad viiki mängida – seni on nii juhtunud kõigis viies kohtumises – tasub välja tuua ka järgmised koefitsiendid: 1/X (15.00), X/X (4.00) ja 2/X (16.00).

Bale vs. Ronaldo

Kindlasti on omamoodi põnev ka maailma kahe kalleima jalgpalluri vastasseis, sest platsil kohtuvad Madridi Reali tiimikaaslased Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Mõlemad on EM-ilgi resultatiivsed olnud – uelslase arvel on kolm väravat, Portugali tähel aga kaks tabamust ja üks resultatiivne sööt.

Ronaldo skoorimise koefitsient kolmapäevaks on 2.23, Bale'il 3.35. Kes otsib põnevamaid või siis parema koefitsiendiga väravalööjaid, võiks vaadata Portugali kaheksandikfinaali sangari Ricardo Quaresma (5.20) või Nani (4.30) poole. Walesi kasuks veerandfinaalis kaks väravat löönud Hal Robson-Kanu koefitsient langes poolfinaaliks 4.90 peale.

Kolm mängijat on ses poolfinaalis mängukeelus ja valusamalt löövad keelud Walesi pihta. EM-i üks paremaid mängijaid ühe värava ja nelja resultatiivse sööduga Aaron Ramsey peab kohtumist tribüünilt jälgima koos kaitsja Ben Daviesi ja Portugali poolkaitsja William Carvalhoga.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid