Hoolimata Venemaa – Slovakkia kolmapäevasest tulemusest on aga oodata vägagi tulist lahingut. Esiteks, võib Wales teise võiduga kindlustada edasipääsu, teiseks vajab Inglismaa punkte ja kolmandaks, Walesi tähtmängija Gareth Bale'i sõnavõtt inglaste puuduliku patriotismi kohta valas õli niigi kõrgelt leegitsevasse tulle.

Inglismaa on selge soosik

Walesi viimane võit suure naabri üle pärineb 1984. aastast. Hiljem on kohtutud neli korda (viimati 2011) ja inglastel on kirjas neli võitu väravate vahega 6:0. Kokku mängitakse ametlikus mängus juba 102. korda, võitude seis on 66:14 Inglismaa kasuks.

Mängukoefitsiendid on selgelt kaldu inglaste poole – Inglismaa võit 1.59, Walesi oma 6.95, viik 4.00. Et mõlemad tiimid avavoorus lõid ja lasid endale lüüa värava, siis pole eriti kõrge ka koefitsient "mõlemad meeskonnad skoorivad", nimelt 2.10.

Gareth Bale lööb värava, aga Inglismaa võidab – 9.00. Panusta 2 eurot ja võida 18!

Eelloo kirjutamise hetkel oli EM-il otse karistuslöökidest tulnud vaid kolm väravat ja kaks neist siinse loo kangelaste poolt. Eric Dier viis Venemaa vastu juhtima inglased ja Bale Slovakkia vastu uelslased. Madridi Reali ajaloo kalleim mängija on muide löönud nüüd viimases kaheksas mängus Walesi eest kuus väravat.

Uelslaste löögid seni EM-i täpseimad

Avamängus Slovakkiast 2:1 jagu saanud Wales oli uskumatult täpne kui löögile pääses – 10-st sooritatud löögist läks raami koguni kaheksa! Inglased lõid Venemaa vastu peale küll viie võrra enam, ent vaid kolmandik neist ohustas väravat.

Uelslaste võimas võitlusvaim saab Inglismaa vastu veelgi kõvem olema, kas aga teist mängu järjest nii ka 90 minutit võidelda jõutakse, on iseasi. Seda silmas pidades pole paha koefitsient ka X/1 ehk avapoolaja viigi järel tulev Inglismaa võit – 4.25.

Üks huvitav nähtus avavoorust kahe Briti meeskonna kohta oli kindlasti tõsiasi, et kamba peale saadi vaid üks kollane kaart, mille teenis Gary Cahill. Ka hoiatustele ja eemaldamistele saab Paf-is panustada. Näiteks, kas kokku näitab kohtunik üle või alla 3,5 kollase kaardi (koefitsiendid 1.42 ja 2.70) või kas punast kaarti saab näha (jah 4.30, ei 1.19).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid