Kuigi Real on F-alagrupi kodumängus Varssavi Legia vastu veenev favoriit, on mängus kõvasti intriigi. 31-aastane Ronaldo on seni Euroopa klubisarjades löönud 98 väravat - 95 Meistrite liiga põhiturniiril, kaks Euroopa Superkarika mängudes ja ühe Meistrite liiga kvalifikatsioonis.

Sel hooajal on Ronaldo Meistrite liigas skoorinud nii Dortmundi Borussia kui Lissaboni Sportingu vastu. Kuna Legia on F-alagrupis selge peksukott, mida tõestas ka klubi 0:6 kaotus Borussiale, võib arvata, et suvise EM-finaalturniiri finaalis saadud vigastusest taastumise järel taas hiilgevormi tõusnud Portugali väravakahur on võimeline poolakate fänne nutu äärele ajama.

Paf-i kihlveoportaalis on Ronaldo väravalöömine tasustatud koefitsiendiga 1.25. Seega võivad majanduslikult kasumlikuma tehinguni jõuda Ronaldo vaenlased, kui ennustavad, et Legia väravasuu jääb portugallase ees suletud. Sel juhul saaks panustaja ühe euro vastu tagasi kolm ja pool eurot.

Kui arvestada ainult Meistrite liiga põhihooaegadel löödud väravate arvu, siis edestab Ronaldo (95) üheksa tabamusega oma verivaenlast Lionel Messit. Tegevmängijatest mahub kõigi aegade esikümnesse veel vaid Ronaldo tiimikaaslane Karim Benzema 46 tabamusega.

Tegelikult võiks Ronaldo väravasaldo Euroopa tasemel juba ammu üle maagilise saja olla, kuid karjääri algusaastatel oli ta küllaltki närb väravakütt. Euroopa klubisarjade debüüdi tegi ta juba 14 aastat tagasi Lissaboni Sportingi eest, kuid Portugali pealinna meeskonna eest ta Euroopa sarjades jalga valgeks ei saanudki.

Ka Manchester Unitedi eest avas ta Euroopa tasemel väravaarve alles kolmanda hooajal, kui sahistas 2005. aasta 9. augustil Ungari klubi Debreceni võrku. Unitedi eest skooris ta kuue hooajaga kokku 16 korda. Reali eest mängides on ta olnud täiesti pidurdamatu - 82 väravat!
Mäng tõotab iseenesest tulla väga ühepoolne. Legia pole suutnud Meistrite liigas skoorida 694 minutit. Kui neil Reali vastu väravaarve avamata jääb, kordavad nad Deportivo La Coruna nimel olevat Meistrite liiga rekordit - kaheksa järjestikust matši ilma väravata.

Kihlveosõpradel tasub põnevust otsida händikäpi ennustustest. Reali võit 0:4 händikäpiga toob panustajale raha tagasi 2.40-kordselt. 0:5 händikäpi koefitsient on 3.85. Real on igatahes väravalöömist harjutada saanud, sest nädalavahetusel purustati võõral väljakul Real Betis 6:1.

CSKA-l on kodus Monaco vastu keeruline

Teisipäevastest mängudest ettearvamatuim tõotab tulla Moskvas toimuv lahing CSKA ja Monaco vahel. Paf-i portaalis on CSKA võidukoefitsient 2.75 Monaco 2.85 vastu. Viik tooks panustajale raha tagasi 3.25-kordselt.

Monaco on kahe vooru järel nelja punktiga E-grupi liider, kuid grupp on väga tasavägine, sest CSKA on ühe punktiga neljas ning venelaste võit keeraks kogu grupi tabeliseisu pea peale.

CSKA ja Monaco pole kunagi omavahel kohtunud. Huvitaval kombel on mõlema meeskonna jaoks mängud vastase rahvuse meeskondadega pigem pettumusi valmistanud. CSKA on viimasest viiest mängust Prantsusmaa klubide vastu suutnud võita vaid ühe. Monacol on Venemaa pinnal asi veel hullem: kuuest mängust kolm viiki ja kolm kaotust.

Kindlasti ei saa teisipäevane mäng CSKA-le kerge olema. Nad on Euroopa tasemel juba pikemat aega kimpus oma kaitsega. Viimasest 23 mängust on nad vaid ühes suutnud oma värava puutumatuna hoida. Eriti õnnetu on väravavahi Igor Akinfejevi ajalugu. Tema pole viimases 35 kohtumises suutnud puuri rüvetamata hoida. CSKA-le ei tee rõõmu ka asjaolu, et mängukeelu tõttu ei saa kaasa teha Roman Eremenko.

Monacol lisaks õnnetule ajaloole pakilisi probleeme pole. Meeskond on heas vormis, sest koduliigas hoitakse Nice'i ja PSG järel kolmandat kohta. Tõsi, nädalavahetusel saadi võõrsil 1:3 kaotus lähikonkurendilt Toulouse'ilt.

Lisaks Monaco võidule tundub turvalisena panus, et kohtumises lüüakse üle 2,5 värava. Selline stsenaarium tooks Paf-i portaalis panustajale raha tagasi 2.23-kordselt.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse koefitsiendid leiad siit.