Ace Xdream ehk X-unistus on Balitmaade suurim seiklussari, mis on ellu kutsutud mitmekesiste vastupidavusalade populariseerimiseks, kohaliku elu edendamiseks ning põnevate ja kohati uskumatutena tunduvate kohtade külastamiseks.

„Ace Xdream seiklussari on mõeldud kõigile, kes hindavad meeskonnatööd ja soovivad seltsis metsa tulla. Meie eesmärgiks on pakkuda kõikidele võimetekohast seiklusnaudingut ning panna proovile võistkonnaliikmete koostöö ning nutikus,“ selgitas peakorraldaja Sten-Eric Uibo. „Heameel on tõdeda, et läbi aastate on seiklushuvi püsinud ning ka algajatele mõeldud C-rada kogub populaarsust nn perede kui ka laste seas. See annab meile usku, et teeme õiget asja ja et järeltulev põlvkondki leiab aega teha metsajooksu, sõita rattaga ning õppida elementaarseid orienteerumisoskusi,“ lausus Uibo.

Traditsiooniliselt alustab seiklussarja linnamaastiku sprindietapp. Nii ka sel korral kui 24. aprillil avab Ace Xdreami seiklussarja 13. hooaja Narva seiklus, kus starti oodatakse ligikaudu 700 osalejat. Hooaja avaseiklus saab olema eriline mitmel põhjusel: võistlus toimub piirialal ning turvareeglid on äärmiselt kõrged; Narva Kreenholm pakub „eksootikat“ nii lisaülesannete kui ka ekskursiooni vormis; ja loomulikult Narva ise, kus paljud eestlased pole veel käinud.

Sten-Eric Uibo lubab, et Ace Xdreami ajaloo seni vingeim ülesanne Tallinna Patarei vanglas saab Narvas Kreenholmi külastamisega kindlasti üle trumbatud. Starti on tulemas nii kogenud seiklejad, tuntud sportlased muudelt aladelt, avaliku elu tegelased kui ka lapsed nii vanematega kui oma sõpradega.