Stamina Spordiklubi poolt juba 13. korda korraldatava talvise jooksusündmuse lahutamatuks osaks on jõuludele ja aastalõpule kohaselt ka heategevus. 2015.aasta Vana-aasta jooksul, teatemaratonil ja maratonil osalejad annavad oma panuse erinevate ratta-, suusa-, jooksu- ja teiste spordiürituste käivitaja ja eestvedajana tuntud, kuid rattaõnnetuses liikumisvõime kaotanud Aivo Liksori raviks.

Vana-aasta jooksu programmis on kolm distantsi: klassikaline maraton ehk 42,195 km, teatemaraton ja 8,4 km pikkune jooks. Lühem distants sobib läbimiseks ka kõigile kepikõnnisõpradele.

Teatemaraton toimub sel aastal esimest korda ja on eelregistreerimise põhjal väga hästi vastu võetud. Neli päeva enne võistlust on end kirja pannud juba 76 viieliikmelist tiimi, kus iga osaleja läbi ühe ringi ehk 8,4 km. Maratonil osaleja võib olla ka oma tiimi esimese vahetuse jooksja.

Võistluskeskus ja start-finiš asuvad Rocca al Mare kooli juures ning jooksuring kulgeb Kakumäe kergliikluse teedel.

Pika jooksupäeva avavad kell 9.30 maratoonarid ja teatemaratoni avavahetuse jooksjad. Kell 13.00 antakse start 8,4 km pikkusele jooksule.

Vana-aasta jooks on igal aastal pakkunud osalejatele väga erilisi elamusi. Kui mõnikord on jooksjaid üllatanud paks lumi koos krõbeda pakasega, siis teinekord on joostud korralike plusskraadidega ehk detsembri kohta uskumatult hea jooksuilmaga. Ka sel aastal lubab ilmaennustus pühapäevaks suurepäraseid tingimusi jooksmiseks. Ligi 10 plusskraadi mõnusas seltskonnas annavad võimaluse värskes õhus liikumisrõõmu nautida ning üheskoos panustada heategevusse.

2015 Vana-aasta jooksu eelregistreerimine lõpeb neljapäeval, 17. detsembril !

Juhendid ja registreerimise info: www.stamina.ee/rahvajooks
Vana-aasta jooksu leiab ka Facebookist SIIT