Tondiraba jäähall koostöös Eesti Olümpiakomitee, Eesti Maaomavalitsuste Liidu, Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Tallinna linnaga korraldavad 01. juunist - 31. juulini rahva tervist ning uisusporti edendava kampaania “SUVEKS UISUD ALLA!”. Kõigil, kes perioodil 01.-31. juulini Tondiraba jäähallis uisutamas käivad, on võimalus osaleda kahe paari uiskude loosimises.

Tondiraba jäähallis on alates 1. juunist - 31. juulini kõigil jääspordihuvilistel võimalus soodushinnaga uisutada. Täiskasvanute tunnipilet maksab 4 EUR ja uisulaenutus 2 EUR. Lastele ja noortele vanuses kuni 18 a. maksab tunnipilet 2 EUR ja uisulaenutus 1 EUR. Lasterikastele peredel on uisud tasuta.
Sooduspileti ettenäitamisel saab Lasnamäe McDonaldsist (aadressil Mahtra tn 29) tasuta piruka ja kohvi. Tondiraba kohvikus (www.bouche.ee) maksab pileti ettenäitamise eine soodushinnaga 2.50 kuni 4.90 EUR.

Kõigil, kes perioodil 1.juuni kuni 31.juuli Tondiraba jäähallis uisutamas käivad, on võimalus osaleda kahe paari uiskude loosimises.
Loosimises osalemiseks tuleb Eestimaa Liigub Facebooki kogukonna seinale postitada foto enda uisutamisest Tondirabal jäähallis. Kampaania täpsemate tingimustega tutvu Eestimaa Liigub Facebookis.

Aasta betoonehitiseks valitud uues ja modernses Tondiraba jäähallis on multifunktsionaalne 5840 istekohaga peaareen, kaks suurt jääväljakut ja jääkeegel. Multifunktsionaalset peaareeni on võimalik kasutada iluuisutamise, jäähoki, võrkpalli, käsipalli, iluvõimlemise kui ka teiste spordialade võistlusteks ning kontserdite, lavastuste, konverentside jm ürituste korraldamiseks.
Erivajadustega külastajatele on tagatud ligipääs igale korrusele lifti ja laiade koridoride näol.
Jäähalli ümber on valgustatud parkla 500 autole. Parkimine parklas on tasuta.
Tallinna linna ühistranspordiga tulles, peatuvad bussid 19, 44, 51 ja 65 Virbi peatuses. Sõiduplaani vaata siit.

Vaata lisaks Tondiraba jäähalli kodulehelt www.tondirabaicehall.ee.