Ööjooksu vormi saab testida 12. juulil Võsul. Võistluse teevad ahvatlevaks Südasuve Maratoni melu, hea teenindus, suurepärane asukoht (meri ja rannaliiv ei jää kaugele) ning kui ilmataat naeratab, loodetavasti ka mahe ilm.

Virumaa Kolmikürituse peakoraldaja Marko Torm lubab Virumaa Kolmikürituse sarja finaaletapil sobivat väljakutset ja uudset elamust. Lisaks lastejooksudele rannaliival on veel kolm: kolm rada erineva suutlikkusega osalejatele. Igal rajal on mitu muusika- ja melupunkti, finišis saavad lõpetajad kingituse ja medali. Pärast võistlust ei pea ka koju tormama, sest rannal asuvas finišis mängib muusikat DJ Vaido Pannel. "Jalatsid jalast ja kohe südasuvisesse merre,“ rääkis Võsul maratoniunistust korraldajana ellu viiv Marko Torm.

Registreerimine Südasuve Maratonile internetis on avatud kuni 8. juulini. Infot registreerimise ja osalustasude kohta leiad sydasuve.eestimaraton.ee.

Jooksumaratoni start antakse laupäeval, 12. juulil kell 9.00 Vihula Vallavalitsuse hoone eest. 15 km ja 7 km startijad lastakse rajale vastavalt kell 11.00 ja 11.02. Lastejooksud toimuvad rannas kell 10.00 ja 13.00.