Südamenädalat on Eestis tähistatud alates 1993. aastast, lootuses kogu rahva tervist parandada ja teadlikkust tõsta. MyFitness turundusjuhi Marika Mäsaku sõnul on Eestis üheks südamehaiguste riskiteguriks kohalike vähene liikumine.

MyFitnessi südamenädal on seega hea aeg, et oma eluviisidele rohkem tähelepanu pöörata ja positiivsete muudatustega alustada. Nädal pakub rohkelt liikumisvõimalusi mitmetes tundides. MyFitnessi erinevates klubides saab sel nädalal mõõta ka veresuhkru ja kolesterooli taset veres.

Soovitatav on jälgida iga konkreetse klubi ajakava, millal mõõtmised toimuvad. Muuhulgas toimub ka mitmeid põnevaid loengud, näiteks Mirko Miilitsa loeng "Tervisliku toitumisega kaalust alla".

Kõikidele MyFitnessi klubi liikmetele on loengud tasuta. Mitteliikmed saavad osaleda kui soetavad ühekordse klubikülastuse.

Sellega head uudised veel ei lõppe. Südamenädalaga algavad taas ka MyFitnessi välitreeningud. Esialgu küll vaid Tallinnas, aga kui huvilisi on rohkem, on võimalik neid treeninguid ka teistesse MyFitness klubidesse sisse viia. Välitreeningute kohta saab täpsemat infot klubide tunniplaanist.

MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak soovib kõikidele aktiivset Liikumisaastat 2014 ja seda, et tõuseks eestlaste teadlikkus oma tervise - eriti südame tervise - eest hoolitsemisel.