Spordipäeva esimeseks alaks oli Raasiku Rannavolle võistlus, kus osales 14 paari. Selle aasta rannavolle meistriteks krooniti Margus Õun/Kristo Fedoritš, neile järgnesid Kristjan Kallaste/Rain Raukas ja Rasmus Koitsalu/Ivar Intelmann.

Päeva põhisündmuseeks oli käimasoleva jalgpalli MM´i vaimus suur jalgpallilahing Raasiku Legendid ja Raasiku VFC vahel. Raasiku Legendid olid väljakusl eesotsas kohaliku jalgpallijumala Raivo Vagaga. Legendide võistkond oli komplekteeritud kunagistest mängijates, kes Raasikul juba ammu aega tagasi mängisid. Mängu normaalaeg lõppes viigiga seisul 2:2. Penaltiseerja tõi võidu Raasiku VFC võistkonnale.
Mängu korraldajald ja sellel osalenud mängijad tänavad tulihingelisi jalgpallifänne, kelle kaasaelamine aitas luua suurmängu õhkkonda. Väiksel Raasiku staaionil vaatas mängu kokku 187 pealtvaatajat.

Päeva sportliku poole tõmbas kokku VIII korda toimunud Raasiku Rahvajooks. Oma teise Raasiku Rahvajooksu võidu sai ajaga 20.11 Urmas Põldre. Teiseks tuli Martin Sagaja ajaga 20.29 ja kolmas oli Aleksandr Kuleshov (21.07).

Naistest sai esimese võidu Raasiku Rahvajooksul Liina Malva ajaga 27.58. Esikolmikusse mahtusid ka Piret Püi ja Terje Toomingas.

Spordiklubi tänab Raasiku Põhikooli abi eest ja kõiki inimesi, kes üritusel osalesid või sellele kaasa elasid.