Spordinädalasse ühise eesmärgi nimele, pakkuda võimalikult paljudele noortele liikumise ja spordiga seotud positiivseid kogemusid, panustasid sadade koolide tuhanded õpetajad ja huvijuhid. Tegutsemiseks vajaliku lisaenergia ja motivatsioonipakettidega olid abis mitmed partnerid, kes kõik panustavad omal moel noorte tervisesse ja ka regulaarse liikumisharjumuse laiemasse levikusse.

Kui kampaania põhitegevused ja sisu loodi ja realiseeriti põhiosas koolide endi poolt, siis koolide auhinnalaua katmisel olid abiks Spordinädal 2015 toetajad ja partnerid.

Iga kampaaniaga liitunud kooli tarbeks komplekteeris Konsum kinkepaki, mille sisuks olid erinevad tervislikud ja liikuvatele lastele lisaenergiat pakkuvad tooted. Kinkepakk oli mõeldud koolidele tunnustamaks spordinädalal oma koolis aktiivseimalt kaasa löönud klassi. Kinkepaki sisust jagus head maitset vähemalt 30 lapsele.

Spordinädala kõige suurema vaeva nägijaid – koolide õpetajad/huvijuhid – pidasid meeles Tallink ja Nike. Nike toetusel said õpetajad selga ilusad ja kvaliteetsed spordisärgid. Tänutäheks liikumisharrastuse edendamisse koostas Tallink õpetajate jaoks pakkumise, mis võimaldab neil osa saada kruiisireisist Stockholmi või Helsingisse.

Spordinädalale hoo sisse lükkamiseks, selle läbiviimiseks ja hilisemaks tunnustamiseks kulus järgmises koguses tooteid:
1700 tk Nike T-särki
1800 tk Tallinki kinkepakkumist
240 kg Tartu Mill plaadikoogi taignasegu
300 pdl Olivia Rapsiõli
132 kg Meie Mari Pannkoogimoosi
105 kg ehk 9000 pakki Herkuless kirsitükkidega kiirkaerahelbeputru
1800 pk Põltsamaa mustsõstra-õuna-vaarika kannujooki
135 kg ehk 9000 pakki Kass Arturi iirisepalle
1350 – 1800 L kakaojoogi jaoks Nesquik Kakaod
9000 tk kõrrejooki
9000 tk Vischy Sport spordijooki

Konsumi kinkepaki tutvustus:
Iga lapse hommik peaks algama alati sooja pudruga. Isegi, kui emal-isal jääb vahest pudru valmistamiseks aega napiks, siis Herkuless kiirkaerahelbe pudru valmistamine on sedavõrd lihtne, et sellega saavad hakkama enamus koolijütsid. Pakis oli iga lapse jaoks ka väike tarkust täis käsiraamat, "Teras on jõud!", kus professor Tera selgitab, kuidas ja miks teraviljatooted aitavad lapsel püsida terve ja rõõmus. Hommikuseks soojaks ja energiat andvaks joogiks oli kinkepakis iga lapse jaoks ka Nesquik Kakao.

Meeskonnatöö harjutuseks oli pakki pandud ka piisavas koguses Tartu Mill plaadikoogi taignasegu koos retsepti koostisosa Olivia rapsiõli ja Meie Mari moosiga, mis võimaldab spordinädalal aktiivselt osalenud klassil ühiselt oma võidukook valmistada ja seda siis hiljem koos ka süüa.
Joogijanu kustutamiseks lisas Konsum kinkepakki erinevaid jooke. Põltsamaa kannujook sobib imehästi keelekasteks küpsetatud koogi kõrvale. Päevaseks väikeseks joogipausiks oli pakis igale lapsele ka kõrrejook. Tõsisemate spordihuntide energiavarude taastamiseks varustas Spordinädalat spordijoogiga Saku Vischy Sport.

Muremõtted aitas lastest eemal hoida, nende meele ja keele tegi magusaks Väikese Vääniku Kass Arturi iirisepallid.