Punkte jagatakse osavõistluste paremusjärjestuse põhjal. Enim punkte kogunud võistleja on sarja võitja. Võrdse punktiarvu korral võidab võistleja, kellel on kõrgemad kohapunktid. Pikemad distantsid on punktiarvestuses suurema kaaluga kui lühemad distantsid.

Selver Linnajooksude arvestuses on Tartu Kevadjooksu ja Rapla Selveri Suurjooksu järgselt põnev seis nii mees- kui naisjooksjate seas. Meestest on pärast kahe kümnekilomeetri pikkuse etapi läbimist liidriks Argo Jõesoo 15 punktiga (5. koht Tartus ja 2. koht Raplas). Teisel kohal sarja arvestuses on Tartus seitsmes ja Raplas kolmas olnud Jaanus Kallaste klubist Treeningpartner 12 punktiga, edestades vaid ühe punktiga Tartu Kevadjooksu võitnud Tiidrek Nurmet Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist ja Nurme treeningkaaslast Rapla jooksu võitjat Ibrahim Mukunga Wachirat Keeniast. Kaks viimatinimetatut on punkte saanud vaid ühelt osavõistluselt.

Naiste seas on Selver Linnajooksude arvestuses juhtimas Kaisa Kukk klubist Treeningpartner 20 punktiga (2. koht Tartus ja võit Raplas) edestades klubikaaslast Mari Boikovit vaid kolme punktiga (3. koht Tartus ja 2. koht Raplas). Kolmandal kohal on Spordiklubi Jooksupartner esindaja Moonika Pilli 14 punktiga, kelle järel on 11 punktiga neljas Tartu Kevadjooksu võitja Leila Luik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist. Temagi on punkte kogunud vaid ühelt võistluselt.
Vaata vahetulemusi siit.

Punkte jagatakse järgneval põhimõttel:

Koht osavõistluselA taseB taseC tase
I koht151311
II koht13119
III koht1198
IV koht1087
V koht976
VI koht865
7. koht754
8.koht643
9.koht532
10.koht421

Tasemed:
A tase:
SEB Tallinna Maraton 42 km

B tase
Narva Energiajooks 21 km
Eesti Ööjooks 21 km
SEB Tallinna Maraton 21 km

C tase
Tartu Kevadjooks 10 km jooks
Rapla Selveri Suurjooks 10 km jooks
Eesti Ööjooks 10 km jooks
Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks 10 km jooks
SEB Tallinna Maraton 10 km jooks
Viking Window Paide-Türi Rahvajooks 13,6 km jooks

Selver Linnajooksude kolmas osavõistlus, Narva Energiajooks, toimub juba eeloleval laupäeval, 11. juunil Narvas koos Eesti poolmaratoni meistrivõistlustega.
Vaata lähemalt: www.linnajooksud.ee