Keenia jooksja Ibrahim Mukunga Wachura, kes võitis viimased kaks linnajooksu etappi – nii Pärnus kui ka Rakveres – juhib sarja ajaga 3:42:53. Talle järgneb Sergei Tšerepannikov (3:53:04) ning kolmandal kohal on Kaupo Sasmin (3:56:26). Kui teist ja kolmandat kohta lahutab omavahel 3 minutit, siis Sasmini ja neljandal kohal oleva Priit Lehismetsa aegade vahe on vaid 48 sekundit.

Naiste arvestuses on esikohal Kaisa Kukk (4:36:08), teisel kohal Olga Andrejeva (4:45:25) ja kolmandal positsioonil Kristiina Verevmägi (4:48:07). Kuigi Kaisa Kukk juhib Andrejeva ees üheksa minutiga, võib naiste liidri Kuke sõnul kohtade järjestus muutuda, sest ees ootab sarja kõige raskem linnajooks SEB Tallinna Maraton.

SEB Tallinna Maratoni peakorraldaja Mati Lillialliku hinnangul võib kuues etapp muutusi tuua ka üldarvestuses. “Tuleval nädalavahetusel ootab jooksjaid ees kõige rahvarohkem linnajooks, SEB Tallinna Maraton, mis võib nii mõndagi praegustes edetabelites muuta. Praegune liider Ibrahim Mukunga Wachura jookseb pühapäeval Tallinnas esimest korda maratoni, samas kui talle järgnevad parimad Eesti jooksjad on maratonidistantsil juba häid tulemusi saavutanud,” ütles Lilliallik.

Kaupo Sasmini isiklikuks rekordiks on möödunud aastal Frankfurdis joostud 2:23:52 ja Sergei Tšerepannikovil 2012. aasta Malaga maratonilt 2:26:54.

Eesti suuremates linnades korraldatav Selver Linnajooksude sari, mis koosneb seitsmest etapist, on Liikumisaastal erinevate piirkondade jooksuradadele meelitanud nii kogenud jooksjaid kui ka alles tervisespordiga tutvust tegevaid inimesi.

Linnajooksude sarja korraldajate sõnul on jooksusarja eesmärgiks liikumisharrastajate hulga suurendamine ning ka Eesti-sisese sporditurismi edendamine - erinevates linnades toimuvad jooksuetapid annavad inimestele põhjust senisest enam Eestis ringi liikuda ja uutes kohtades sporti teha.

Selver Linnajooksude sarja viimane etapp toimub 5. oktoobril, mil start antakse Paide-Türi Rahvajooksule. Kõik Kuldraja läbijad (kõigi seitsme etapi pikimatel distantsidel osalejad) saavad Sportlandilt auhinnaks 100 eurose krediidi Mizuno spordijalatsite ostmiseks.