Kiireim eestlane Tiidrek Nurme Tartu Ülikooli spordiklubist tuli finišisse neljandana ajaga 1:05.53. “Minu jaoks oli raske jooks, sest pikk hooaeg on seljataga ja olen väsinud. Aga mul on hea meel, et isegi kui raske oli, siis võitlesin lõpuni ja Mukungale tegin ära,” võttis Nurme finišis tänase jooksu kokku.

Naistearvestuses võitis Jekaterina Patjuk Tartu Ülikooli spordiklubist ajaga 1:15.17. Patjuk jäi jooksuga rahule ja kiitis uut põnevat jooksurada: “Uus rada on huvitav. Hea oli joosta – minu jaoks oli see ettevalmistusjooks. Lähen Valenciasse maratoni jooksma ja tänane jooks näitas, et liigun õiges suunas.”

Teise naisena finišeerus Minna Kuslap Jooksupartneri spordiklubist ajaga 1:25.55 ning kolmandana jõudis finišisse Liis-Grete Arro ajaga 1:26.38.

Poolmaratoni jooksis ka Jane Salumäe, kelle nimele kuulub 1994. aastast Eesti naiste poolmaratoni rekord (1:10.10). “Olen rahul, et finišisse jõudsin – mul on Achilleusega probleeme, kuid oma maratonikooli pärast tahtsin olla eeskujuks kõigile, kes tahavad iseennast ületada,” rõõmustas Salumäe finišis.

Poolmaratoni raja läbis ka president Kersti Kaljulaid, kes lõpetas ajaga 1:52.01.

SEB Tallinna Maratoni tulemusi näeb aadressil www.jooks.ee.