Kaugemad osalejad tulevad Uus-Meremaalt, Austraaliast, Jaapanist ja Ameerika Ühendriikidest. Registreerujate seas on inimesi erinevatelt elualadelt, kelle hulgas on nii riigiametnikke, ettevõtete juhte kui ka teletöötajaid, klienditeenindajaid ja õpetajaid. Teiste seas on täispikka maratonidistantsi läbima tulemas laulja Marilyn Jurman, trikimees Jürgen Veber ja poliitik Kalle Palling, poolmaratoni distantsile on registreerunud laulja Helen Adamson ning 10-kilomeetrist distantsi asub koos tuhandete jooksuharrastajatega läbima nii riigiametnik Aivar Sõerd kui ka "Padjaklubi" staar Kristel Aaslaid ja meelelahutaja Venno Loosaar. Ettevõtetest toovad jooksurajale kõige rohkem osalejaid mitmed pangad, jaekaubanduse ja telekommunikatsiooni ettevõtted.

Traditsiooniliselt septembri teisel nädalavahetusel toimuval SEB Tallinna Maratonil saab end proovile panna maratonijooksus (42,195 km), poolmaratonil (21,1 km), 10-kilomeetrisel jooksu- ja käimisrajal (sh kepikõnd), 4-kilomeetri pikkusel Nike Noortejooksul ja Mesikäpa lastejooksudel. Kõigi distantside kokkuvõttes on korraldajad valmis vastu võtma vähemalt 20 000 osalejat.

Täna kell 18.00 on kõik jooksuhuvilised oodatud Tallinnasse Oru hotelli tasuta seminarile “10 päeva SEB Tallinna maratonini”. Seminaril on peateemaks, mida jõuab veel kümne päevaga jooksuettevalmistuseks teha ja millest peaks hoiduma.

SEB Tallinna Maratoni erinevatele distantsidele saab soodsama hinnaga registreeruda kuni nädala lõpuni, 6. septembrini aadressil www.jooks.ee. Gruppide registreerimine lõpeb 4. septembril.