Traditsioonilisest kevadisest tervisespordipeost sai osa üle kolmeteistkümne tuhande erinevas vanuses liikumisharrastaja. Seekordsel SEB Maijooksul oli esindatud üle neljasaja ettevõtte ja kollektiivi. Suurima ettevõtte karika sai seekord Rimi Eesti AS, kes oli väljas 223 liikumisest lugupidava töötajaga.

Eakaim daam tänavusel Maijooksul oli 84-aastane Lia. Kakskümmend kaheksa osavõtjat tähistasid täna oma sünnipäeva, üheksa osalejat olid Mai-nimelised ning kõige rohkem oli osalejate seas Katrini nimelisi, tervelt 210.

SEB Maijooks pakkus lisaks naistele mõeldud jooksu- ja käimisrajale ning Draakoni lastejooksudele mitmekülgset tegevust ka meestele - avatud oli Tallink Meestehoid, kus jagus põnevat tegevust terveks päevaks. Särtsaka kavaga esinesid Brasiilia akrobaadid ja kevadkontserdil astus üles Jüri Pootsmann.

SEB Maijooksu kolmekümnes juubelijooks toimub Tallinna Lauluväljakul 20. mail 2017. aastal. Registreerimine juubelijooksule on rahvaspordiürituste kodulehel www.jooks.ee juba alanud.