Laupäeval 14.novembril toimub Võrumaal, Rõuges suur treeningpäev, mis toob Rõuge Spordihoone taas tervisest lugu pidavaid inimesi täis, loob häid emotsioone, pakub rohkelt üllatusi ja tutvustab uusi ning põnevaid treeninguid. Kevadel palju positiivset tagasisidet saanud ja rekordilise osalejate arvuga üritus tõotab sel korral tulla veelgi vingem. Korraldaja Sandra Raju kinnitab: "Oleme kohale kutsunud 7 supertreenerit üle Eesti, kes kõik annavad omalt poolt parima, et pakkuda Lõuna-­‐ Eesti rahvale järjekordselt vinge elamus. Loodame väga, et tuleb ka inimesi väljaspoolt Rõuget ja Võru maakonda, sest tegemist on selle sügise suurima fitnessüritusega Võrumaal."

"Esmakordselt toimuvad treeningud korraga 3 ruumis. Suures spordisaalis annavad kuuma Nike+ Training Club, Slide&Tone ja Body Jam – 100% elamust ja suurel hulgal kulutatud energiat! Samal ajal on aeroobikasaalis võimalik kaasa lüüa ülipopulaarsete HIIT, Zumba, KST ja BodyBalance treeningutel. Jõusaalis toimuva ringtreeningu ja loengu käigus on võimalik tutvuda võimalustega vastupidavustreeningu alal ning saada vastused juba ammu peavalu tekitanud treeningküsimustele," lisab Raju treeningpäeva kava kohta.

Päeva juhib särav Katri Kõva ning kaasa pidi jutustama ka Sandra ise. Rõuge ja Võrumaa omadest viivad trenne läbi Sigrid Raju, Eliise Abel, Liisi Kurusk ja Sandra Raju. Lisaks lahedatele treeneritele Võrumaalt on tulemas kolm ulmeliselt energilist naist väljastpoolt – Kristi Aedma ja Kristiina Stõkova Tallinnast ning Merle Laud Rakverest.

Sandra Raju läheb postiivselt põlema, kui oma kodukohast räägib: ‘Olen ise Rõugest pärit ning mul on nii hea meel näha, et meie vald panustab väga aktiivselt oma inimeste tervise eest hoolt kandmisele.’’ Selle jaoks on ellu kutsutud projekt, kus kõik Rõuge valla elanikud saavad üles logida oma treeningtunnid ning kõigi elanike koostöös aktiivse liikumise punkte kogudes soetab Rõuge vald oma elanike soovituste kohaselt valitud spordirajatise. ‘’See on lihtsalt nii äge algatus, et sellest lausa peab kõva häälega rääkima! 10 000 tunni täitumisel ehitab Rõuge vald 5000€ eest ühe spordirajatise ehk siis oleks hädasti tarvis teha teavitustööd, et nii praegused kui ka endised Rõuge elanikud kokku koguda ja panna nad ka kaugemal olles oma kodukoha peale mõtlema," kutsub Raju üles kõiki rõugekaid oma kodukoha terviseedendusse panustama.

"Ehk siis ootame kõiki spordifänne üle Eesti kaema, mis meil Lõuna-­‐Eestis toimub. See on ju väga hea põhjus miks üheks päevaks kõik töömured unustada ning hoopis teise keskkonda sõites end välja puhata’’ teeb Sandra üleskutse kõigile kaasmaalastele.

Treeningpäeva pilet on 5€ mis läheb Rõuge terviseklubi Siruta tegemiste toetamiseks.

Treeningutele annavad hoogu juurde Rõuge Vald, Rõuge Põhikool, Sportland, Nike, Nike Training Club, Georgi Hotell, Meribell, MyFitness, Puls Nutrition, Rõuge TV, Tervis Pluss, Ajakiri Sport, Ööbikuoru Villa, Tradehouse, Neway, Proprint, Mesimees, Terje ja Toomas Raju, Massaažisalong Lootos, Anne Sulg, Sandra Mustmaa, Kristi Pütsep, Vana Maja Salong, Kalvet Capital OÜ, Viivika Nagel, Laura Sikk, Merilin Taimre, Kristi Vähi ja sina, kes sa koos aktiivsete tervisefännidega treenima tuled!