Möödunudaastast võitu asub kaitsma Rait Pallo Swedbanki Spordiklubist, kellele pakuvad konkurentsi Eesti triatloniparemikku kuuluv Urmas Utar Tabasalu Triatloniklubist ja RMK Kõrvemaa Nelikürituse mitmekordne võitja Allar Soo. Oma võimalust jahib ka Eesti jalgratturite paremikku kuulunud varasem RMK Kõrvemaa Rattamaratoni võitja Erki Pütsep klubist RedBike Vivend.

Naistest on peafavoriidid möödunud aastal RMK Kõrvemaa Triatlonil esikolmikusse kuulunud Mariann Sulg, Tea Pärnik ja Merilin Jürisaar ning tunamullune võitja Kairi Schmidt spordiklubist Treeningpartner.
RMK Kõrvemaa Triatlonil tuleb läbida 350 meetrit ujudes, 22 km maastikurattal sõites ja 4 km joostes. Alates keskpäevast (12.00) stardivad osavõtjad stardigruppidena Soodla veehoidla juurest, finiš on Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Alates 11.30st saavad lapsed osaleda RMK lasteduatlonil, mis leiab aset Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Korraldajad soovitavad osalejatel valida ilmastiku järgi sobiva riietuse ja jõukohase tempo. Veetemperatuur Soodla veehoidlas on 20 kraadi.
RMK Kõrvemaa Triatlonile saab registreeruda täna kella 17.00ni veebiaadressil www.jooks.ee või kohapeal võistluspäeva hommikul alates kella 10.00st Soodla veehoidla juures asuvas sekretariaadis.