Stamina spordiklubi esindav Fosti ootab pühapäevast starti: „Möödunud aastal jooksin RMK Kõrvemaa Kevadjooksul esmakordselt ja sain sealt positiivset energiat kogu hooajaks. Selle aasta eesmärgiks on teha korralik jooks, nautida konkurentsi ja lõpusirgel pakkuda vägevaid emotsioone.”

Naistest asuvad esikohta jahtima mullune võitja Kaisa Kukk Sparta spordiklubist ja Julia Bulina Sillamäe Kalevi kergejõustikuklubist.

Kevadisele rahvajooksuhooaja avaüritusele on registreerunud üle 1600 osaleja, kelle seas on nii Eesti paremaid jooksjaid kui ka liikumisrõõmu nautivaid harrastajaid.

Sportlik päev algab kell 11.30 RMK lastejooksudega, millest osavõtt on tasuta. Kõigi lastejooksudel osalejate vahel loositakse välja Maui and Sons tõukeratas. Kell 12.15 antakse start RMK Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km pikkusele põhidistantsile. Kell 13.00 stardivad tervisesportlased 6 km pikkusele rajale. Tänavuse muusika-aasta raames laulab kevadjooksu finišeerijatele armastatuid lugusid ka ise aktiivselt sporti harrastav Erich Krieger.

RMK Kõrvemaa Kevadjooksule saab veel registreerida täna kella 17.00-ni internetiaadressil www.jooks.ee või kohapeal pühapäeva hommikul võistluskeskuse sekretariaadis. Registreerida on võimalik nii 16 km kui 6 km rajale, mida saab läbida kas joostes, käies või keppidega kõndides.