Rattaöö heategevuspartner on Virumaa Naiste Tugikeskus, kes heategevusliku toe näol saab suurendada teavitustegevust ja pakkuda täiendavat psühhoteraapia nõustamise teenust vägivalla üleelanud naistele ja lastele.

Võistluskeskus Rakvere Spordikeskuses (Kastani 12) on avatud reedel kell 15.00-22.00. Rinnanumbrite väljastus toimub kell 15.00-19.50. Registreerida saab Rattaööle leheküljel rattaoo.eestimaraton.ee ja võistluskeskuses kohapeal. Registreerimine Rattaööle kohapeal sulgub pool tundi enne starti.

Start Rattaööle antakse Rakvere Spordikeskuse eest (Kastani pst) kell 20. Finiš on samuti Rakvere Spordikeskuse ees.

Rakvere heategevulik Rattaöö 18 km pikkune rada kulgeb linna sees rahuliku grupisõiduna ning sobib ka noortele alates kaheteistkümnendast eluaastat. Tegemist ei ole võistlusega ja ei fikseerita raja läbimiseks kuluvat aega.

Raja läbimine toimub sõiduteel, liiklust sündmuse tarbeks ei suleta. Reguleerijad ja suunajad on ristmikel. Osalejad on kohustatud järgima kõiki kehtivaid liikluseeskirju.

"Panen kõigile südamele, et nii turvalisuse huvides kui ka eeskuju näitamiseks noorematele, on osalejad oodatud kandma kiivrit. Noorematel kui 18. aastastel on see kohustuslik. Keegi ei soovi, et tore õhtu lõppeks kellegi jaoks traumade või kukkumistega," kutsub Virumaa Kolmikürituse peakorraldaja Marko Torm üles rattureid ohutult sõitma ja enda turvalisust tagama.

Gruppi saadavad helkurvestides julgestusratturid ja saateauto. Grupi ees sõitvatest julgestusratturitest möödumine ja möödasõit ei ole lubatud.

Rattaöö järelpidu toimub algusega kell 23.00 Rakvere Teatri väikeses saalis ja siseõues ning lõppeb siis, kui viimane tantsuking on lootusetult narmasteks sahistatud.

Rakvere Heategevusliku Rattaöö korraldaja on MTÜ Rakvere Maraton koostöös Rakvere Karmeli Koguduse, Virumaa Teataja, Rakvere Teatri, Rakvere Linnavalitsuse ja toetajatega.

Korraldajad annavad Virumaa Naiste Tugikeskus MTÜle heategevustšeki üle Rakvere Linnapäevade raames 7. juunil Pika tänava Laada kultuurilaval kell 12.00.