Mäng toimus pehme palli ja pehmendatud, veidi retrohõnguliste reeglitega meeskonna kasuks, näiteks serviviga vastasele punkti ei andnud. Naistel olid keelatud igasugused hüpped ja ülaltserv.

Enne mängu toimusid sõnavõtud, kus laususid tervitussõnu ja andsid üle kingitusi Rapla valla volikogu aseesimees Ain Täpsi,  Rotary/REÜ esindaja Tiit Rahkema, Kohila vallavanem Heiki Hepner ja Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra. Kohila naiskonnale kingiti vastaste poolt aisakell, Kohila vallavanem andis omalt poolt kalendrid, et ükski tähtis üritus ei jääks tähelepanuta. Kui viisakusavaldused vahetatud, jõudis kätte kauaoodatud hetk, mil pandi pall mängu.

Mäng kujunes oodatult tasavägiseks, Rapla mehed olid kõvasti trenni teinud ning võitlesid visalt iga punkti eest. Viimases geimis astusid mänguplatsile ka taustajõud: naiskonna 1. treener Ingrid Kangur, naiskonna esindaja Margus Miller ning statistik Mihkel Sagar. Selles geimis jätkati 16 punktist alates mängu tavavõrkpalliga ja tavareeglitega, mis lõppes naiskonna võiduga, lõppetulemus jäi seekord 3:0 Kohila kasuks, kuid kuna Rapla pisaraid ei usu, siis toimub korduskohtumine juba õige pea.

Mängul toimus Kohila Võrkpalliklubi jõulueelne heategevuslik Õnneloos, kus iga pilet oli võidupilet, lisaks olid veel välja pandud suured eriauhinnad. Peaauhinna pani välja Tiit Rahkema, kõikide piletiostnute hulgast loositi välja üks õnnelik, kes sai auhinnaks tunniajase droonsõidu, väärtusega 300€. Eriauhind oli kingitus.ee poolt limusiinisõit 8-le inimesele. Fortuunaks oli Kohila peatreener Peeter Vahtra, kelle õnneliku käe läbi sai peaauhinna omanikuks Anna-Maria Laak ja eriauhinna endale Anneli Pärna.

Õhtu tipphetkeks kujunes päeva juhi Erik Horni korraldatud oksjon, kus olid müügil Rapla Spordiliidu poolt välja pandud EOK särgid, ArtLink´i pool pildid, Kohila VK naiskonna mängijate autogrammidega kaks fännisärki ning võrkpallipäeva mängupall. Viimane neist osutus kõige ihaldatumaks esemeks, pakkumised ei tahtnud lõppeda, tulemus ületas igasugused ootused, kui Tiit Rahkema seljatas vastased ning sai ainulaadse palli omanikuks. Võrkpallipidu lõppes Valtu ujulas lõõgastavate veeprotseduuridega. Ühiselt lepiti kokku, et kohtumisest saab traditsioon ning mänguväljakul kohtutakse õige pea.

Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!