Ööjooksu stardimaterjale väljastatakse 14. augustil kell 16:00-21.00 ja 15. augustil kell 12.00-21.00 võistluskeskusest, mis asub Rakvere Spordikeskuses (Kastani 12).

Võistluskeskuses on kohapeal pesemine, pakihoid, riietumisvõimalus, stardimaterjalide ja särkide väljastus. Lisaks on võistluskeskuses kell 20.00-23.30 avatud lastehoid.

Võistluskeskuses saab registreerida kõikidele distantsidele, sh Mõmmi lastejooksudele.

Rinnanumber väljastatakse ainult 10 km distantsil osalejale. 5 km "Lahe Rakvere" distantsil rinnanumbrit ei väljastata, kuna tegemist pole võistlusdistantsiga.

Ööjooksu õhtut alustavad varakult lõbusad Mõmmi lastejooksud, mis algavad Rakvere Keskväljakul kell 18.30.

Kell 21.00 avatakse Eesti Ööjooksu stardikoridorid. Stardikoridoris paluvad korraldajad olla vähemalt 20 minutit enne oma starti.

Stardikoridori pääsemise ja osalemise aluseks on seljas olev Ööjooksu ametlik särk. Särki mittekandvad osalejad diskvalifitseeritakse finišiprotokollis.

Esmalt lähevad Rakvere Keskväljakult kell 21.30 ajavõtuga 10 km rajale eliit ja harrastajad, kellele järgnevad viieminutilise vahega ajavõtuta 5 km rajale startijad.

Korraldajad paluvad kepikõndijatel, olenemata distantsist, suunduda stardikoridori lõppu, koos lapsevankritega osalejatega.

Rada on 5 km pikkune ja 10 km distantsil osalejad läbivad seda kahel korral. Kilomeetri tähistused asuvad igal kilomeetril ja 5 km ringil on üks joogipunkt.

Erilist tähelepanu paluvad korraldajd osalejatel rakendada Posti tänaval, kus esimese ringi lõppedes 5 km osalejad keeravad vasakule (finiši suunas) ja 10 km osalejad paremale (lähevad uuele ringile). 10 km distantsil osalejad finišeeruvad peale teise ringi läbimist samuti vasakule.

Eesti Ööjooks toimub viiendat korda. Käesoleval aastal on oodata Eesti Ööjooksu erinevatele distantsidele 6000 osavõtjat.

Vaata „Lahe Rakvere“ 5 km rada

Vaata „Raju Rakvere“ 10 km rada