Jooksu- ning rattaraja algus- ja lõpp-punkt asuvad alati hotellis. #BluRoutes programm pakub hotellikülastajatele sportimisvõimalusi ka siis, kui nad reisivad ning harjumuspärane trenn koduses keskkonnas jääb seetõttu ära.

“Väga paljud inimesed teevad regulaarselt sporti ning #BluRoutes programm aitab spordipisikuga nakatunutel trenni teha ka siis, kui nad parasjagu pole oma kodukohas,” ütles Radisson Blu brändingu osakonna asepresident Rose Anderson. Ta lisas, et iga raja on kokku pannud vastava hotelli töötajad, kasutades ära iga linna parimaid omadusi.

Radisson Blu Balti regiooni piirkonnadirektor Ronald Smithjes kinnitas, et hotellide külastajad – kas äri- või puhkusreisil olijad – hindavad üha rohkem sportimisvõimalusi, sest inimesed tahavad vormis püsida. “Ratta- või jooksutiir aitab säilitada tervislikku elustiili, samas pakub ka head lõõgastust peale pikka tööpäeva. #BluRoutes programmi abil saab lõpuks ka hotellist välja minna ning ei pea piirduma vaid sisebasseini või jõusaaliga.” Smithjesi sõnul aitab hotelli ümbruses olev jooksurada ka külastatava linnaga paremini tuttavaks saada. Ta lisas, et Radisson Blu hotellid on aastaid panustanud oma külastajate tervisliku eluviisi toetamisse. Smithjese kinnitusel ühinevad ülejäänud Radissoni hotellid #BluRoutes programmiga aasta lõpuks.

Programmis osalevad hotellid koostavad ühe või mitu erineva raskusastmega rada, mille algus- ja lõpp-punkt on alati hotellis. #BluRoutes rajad leiab Radisson Blu One Touch nutirakenduse abil, mille saab alla laadida juba õige varsti. Rakendusse on muuhulgas lisatud kogu hotelli teenuseid puudutav info, lisaks ka kohaliku piirkonna info.

Hotelli külalised saavad nutirakenduses valida hotelli ning alamenüü “Out and About” peal vajutades tutvuda #BluRoutes programmiga. Spordiradadega saab samuti tutvuda hotelli koduleheküljel või hotelli vastuvõtulauast paberkandjal kaarti küsides.

19 Radisson Blu hotelli on #BluRoutes programmiga juba ühinenud, nende seas ka 3 Baltikumis asuvat hotelli – Radisson Blu Elizabete hotel Riias, Radisson Blu Sky hotell Tallinnas ning Radisson Blu Royal Astorija Hotel Vilniuses. Tallinnas asuv Radisson Blu Sky hotell pakub külastajatele 5 kilomeetrist ringi südalinnas.

Radisson Blu hotelliketti kuulub üle 275 hotelli ning neid võib leida üle kogu maailma suurtes linnades, lennujaamade läheduses ning puhkuse sihtkohtades. Eestis asub 2 Radisson Blu hotelli, mõlemad Tallinna kesklinnas. Baltikumis kokku on 9 hotelli, lisaks Eestile asub 4 hotelli Lätis ja 3 Leedus.

Kõik #BluRoutes programmis osalevad hotellid leiab radissonblu.com/bluroutes lehelt.