Pilates ehk originaalnimetusega Body Contrology on terviklik keha ja meele treeningsüsteem, mida harrastades suureneb aja jooksul üha enam treenija sisemine jõud. Selg ja vaagnatsoon kui keha jõujaam on selles treeningus põhifookuses. Nende treenimise kaudu paraneb tervis ja võidakse vabaneda paljudest nö. igapäevastest valudest.

Pilatese süsteemi teeb tervikuna huvitavaks ja väljakutset pakkuvaks see, et lisaks oma keha raskusele matitreeningus kasutatakse ka J.H. Pilatese poolt välja töötatud ja arendatud vedrutreeningu seadmeid. Tavapäraselt treenitakse klassikalise Pilatese stuudios enamjaolt individuaalselt, kuid oskajad treenijad saavad liituda ka rühmatundidega. Rühmad on alati väikesed - maksimaalselt 12 osalejaga. Uus Kaisa Marran Pilates Studio pakub kõiki traditsioonilisest Pilates süsteemist lähtuvaid treeningvõimalusi.

Treeningpäev toimus aadressil Pärnu mnt 160E ja algas kell 13.15. Päeva eesmärk oli anda ülevaade Pilatese võimalustest. Nii juhendasid tunde mitmed õpetajad ja tutvustati ka erinevaid seadmeid. Toimus ka Pilatese- teemaline loeng, selle treeningsüsteemi toimest kehale ja meelele. Nii said harrastajad aimu Pilatese sisust ning loomulikult saab rohkelt ise treenida.

Treeningpäeval juhendasid tunde kõik Kaisa Marran Pilates Studio õpetajad - Pille Trolla, Enel Oja, Krislin Viira, Evelyn Tuvikene ja Kaisa Marran.

Täna oli kavas:

• Näidistreening kõigi õpetajate osalemisel;
• Loeng-vestlus: "Liikumine, tervis, kehakaal & Pilates";
• Matitreening alustajale;
• Matitreening Pilatesesõbrale;
• Vedru-Tower treening alustajale;
• Vedru-Tower treening edasijõudnutele

Peakorraldaja Kaisa Marran soovib kõikidele eestlastele inspireerivat ja tervist toovat Liikumisaastat 2014.