Laupäeval, 4.juulil kell 12 antakse start 34. jooksule ümber Pühajärve
Pühapäeval, 5.juulil kell 12 stardib Pühajärve pargitriatlon.

2015 DFDS Järvejooksude sarja teisele jooksule, 10,7 km pikkusele 34.jooksule ümber Pühajärve on oodatud kõik jooksusõbrad. Lisaks jooksjatele on oodatud ka kepikõndijad, sest ring ümber Pühajärve sobib ideaalselt ka kõndimiseks. Lõpetajataid ootab finišis medal, Tere keefir ja Saku jook.
Kell 11 on kõik väikesed jooksusõbrad oodatud Pühajärve Puhkekeskuse pargis toimuvatele Kohukse lastejooksudele. Lapsed saavad end kirja panna enne starti ja osalemine lastele on tasuta. Kõiki lastejooksudel osalejaid premeeritakse Tere kohukese ja VivaFresh joogiga. Lastele on lustiks kohal ka Skypargi batuut.

Meestest lähevad Pühajärve jooksul võidu peale Roman Fosti ja Sergei Tšerepannikov. Naistest on hetkel faovoriit Kaisa Kukk. Lisaks Eesti parimatele jooksjatele on starti oodata ka Eesti suusa- ja laskesuusakoondiste liikmeid. Nii on end kirja pannud Raido Ränkel, Aivar Rehemaa, Kauri Kõiv ja Indrek Tobreluts.

Info ja registreerimine www.stamina.ee/jarvejooks

2015 Suple, Sõtku, Sörgi rahvatriatlonide sarja kuuluval Pühajärve pargtriatlonil tuleb ujuda 150 m, sõita rattaga 9 km ja joosta 3 km. Pühajärv ja Puhkekeskuse park on end triatlonisõpradele juba mitmekordselt tõestanud ja pargitriatloni distants on sobivalt mõõdukas, et kõik soovijad saaksid kaunil suvepäeval kasvõi esimest korda elus triatloni proovida.

Info ja registreerimine www.stamina.ee/triatlon