Tasuta perepäeva nelja tunni sisse mahub tegevust nii suurtele kui väikestele. Üritusel saavad lapsed koos isadega lustida võistlusmängudes, sportida ja jäädvustada vahva perefoto.

Kohal on Virumaa armastatud korvpalliässad Rakvere BC Tarvast ja Rakvere Võrkpalliklubi osavad mängijad. Toimub BC Tarva näidistreening ja vabaviskevõistlus Sportlandi auhinnale, Rakvere Võrkpalliklubi oksjon ja täpsusserv. Demonstratsioonesinemise teevad spordiklubi Sakura sumomaadlejad, kohal on Kaido Höövelson. Mõõtu saab võtta ka Rakvere Spordikeskuse poolt korraldataval sangpommivõistlusel, mille parimaid premeeritakse jõusaali kuukaartidega. Crocs pakub mõõduvõtmise võimalust lausa kolmel erineval moel: Crocs mehiksese hoidmine sirgetel kätel, hiid-Crocs’idega võidujooks ja Crocs’i vise.

Kohal on Rakvere Orienteerumisklubi meeskond, kes korraldab peredele siseorienteerumisvõistluse kopsakatele auhindadele.

Kätt saab proovida tennisemängudes Maret Ani juhendamisel, Kadrina Keskkool tutvustab arvutijoonestamist AutoCad programmiga.  Oma osavuse saab proovile panna males, kabes ja laskesimulaatoril.         

Võimalik on osaleda töötubades, kus lapsed saavad isadega meisterdada puidust tööriistakaste või panna oma oskused proovile metallitööriistade paigutamise osavusmängus.

Laste päeva toovad lusti ka batuut, Lego robotid, näomaalingud ja isadepäeva kaartide meisterdamine.

Põhjakeskuse välialal toimub samuti vahvaid tegevusi. Mõedaku Spordibaasi eestvedamisel läbiviidav disc-golfi võistlus ning KF Suusaklubi ja Tamsalu AO Suusaklubi korraldatav lustlik suusavõistlus toob kindlasti kõigile osalejatele rõõmu. Avatud on Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse töötoad. Põhjakeskuse kõrval asuva künka peal saab lustida ka Rägavere valla Huviklubi MTÜ bagisõitudel. Avatud on Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna pannkoogikohvik.

Elamusterohke perepäeva avab kell 12.00 Lääne-Viru maavanem Marko Torm. Igal täistunnil astuvad üles muusikakollektiivid ja tantsijad.

Kohal on Maanteeameti, Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti esindajad põnevate tegevustega.

Emadele on avatud „emadehoid“ Salon+ salongis, kus kohvi ja küpsiste kõrval on imelised pakkumised.

Osalevad: Lääne-Virumaa Spordiliit, BC Rakvere Tarvas, Rakvere Võrkpalliklubi, JELD-WEN Eesti AS, Lego robootikaring, Maanteeamet, Rakvere Spordikeskus, Lääne-Virumaa Spordiveteranide koondis, Politsei- ja Piirivalve Ida Prefektuuri Rakvere politseijaoskond, Päästeameti Ida Päästekeskus, Rakvere Kuma Foto, Mõedaku Spordibaas, Rägavere valla huviklubi MTÜ, Spordiklubi Sakura, Rakvere Orienteerumisklubi, Tamsalu AO Suusaklubi, KF Suusaklubi, , KF Suusaklubi, Maare Sport tenniseklubi,  Haljala Gümnaasium, Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskond, Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus, MTÜ KS Spordiklubi, Kadrina Keskkool jt.

Tee oma isale kingitus ja tulge perega elamusterohkele isadepäevale!


Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!