„Viimastel aastatel on saanud traditsiooniks alustada Ace Xdreami hooaega linnaseiklustega. Pealinna lähedane Viimsi pakub seikluse korraldamiseks mitmekesiseid tingimusi“ sõnab peakorraldaja Sten-Eric Uibo seiklusklubist Xdream, „Meie ülesanne korraldajatena on rajale otsida paigad ja tegevused, kuhu osalejad oma igapäeva tegemistes ei satu, ega tahagi sattuda“ muigab Uibo. "Mahajäetud hooned, maa-alused käigud, läbimatud mülkad ja eneseületamist nõudvad lisaülesanded on märksõnad, mis löövad meil rada planeerides silmad särama. Viimsi rada suudab kõike seda pühapäeval osalejatele pakkuda," lisab Uibo.

Atraktiivset võistlust on võimalik tulla ka raja äärde vaatama, esimene start antakse Viimsi Kooli territooriumil pühapäeval kell 10:40 ja erinevaid tegevusi jagub kogu Viimsi poolsaarel terveks päevaks. Parim võimalus võistluse jälgimiseks on hankida RMK Avatud raja kaart, mida korraldajad jagavad tasuta Viimsi Kooli juures alates 11:25.

Ace Xdream on seiklusvõistlus, kus 3-liikmelised võistkonnad otsivad maastikule peidetud kontrollpunkte, läbides rada jalgsi, ratastel ja kanuuga. Rajal ootavad lahendamist ka erinevad lisaülesanded.